Vége a l’amournak: Jákob Zoli Mauritiusról üzent Bettinek

A műsort visszanézve megváltozott a véleménye.

Vége a l’amournak: Jákob Zoli Mauritiusról üzent Bettinek

Véget ért a bimbózó szerelem. Szakított Jákob Zoltán Hajnal Bettivel, akit a műkörömkirály A Nagy Ő című műsorban választott ki a TV2-n. A milliárdos és az egyedülálló édesanya az elmúlt három hétben próbálkoztak a kapcsolatuk elmélyítésével, ám kiderült, hogy sok szempontból nem egymásnak valók.

Sejthető volt, hogy a milliárdos és választottja közötti kapcsolat nem jó irányba halad, hiszen Zoli nemrég elutazott egyedül Dubajba, hogy átgondolja, merre is tart a kettejük románca. Miután hazaérkezett, vacsorára hívta Bettit, ahol hosszan beszélgettek, és együtt arra jutottak, hogy nem egymást keresik.

– Sokat beszélgettünk arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól. Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült. Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket – fogalmazott lovagiasan az üzletember, akinek a történtek ellenére sok szép emléke van Bettivel. – Miután véget ért a műsor, elkezdtünk találkozgatni. Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem. Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni. – mesélte Jákob.

Zoli nem tagadta, a döntését az is befolyásolta, hogy miután megnézte a nyáron forgatott műsort – látta, hogyan viselkedett Betti a többiekkel. Kiderült számára, hogy a műkörmösként dolgozó hölgynek volt a legtöbb balhéja a versenytársaival, sokszor kiabált, és a féltékenységét sem tudta leplezni a többiek előtt.

– Voltak olyan, nem túl pozitív dolgok is, amiket a műsorban láttam róla, és csak akkor derültek ki számomra. Emiatt felmerültek kérdések bennem, és ezeket próbáltuk átbeszélni. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy mellette döntöttem akkor.

A Nagy Ő azonban nem szomorkodik, amiért újra szingli. Most is úgy látja, jó döntés volt belevágni a műsorba, és esélyt adnia a szerelemnek.

– Most is pozitívan látom a jövőt. Nem élem meg kudarcként, hogy így alakult, tovább keresem a párom, és azt kívánom Bettinek és magamnak is, hogy találjuk meg – tette hozzá Jákob, aki jelenleg három barátjával Mauritiuson pihen, ahonnan üzent a nagyvilágnak.

Betti nem szeretett volna nyilatkozni, de korábban a Kiskegyednek elmondta, mivel ő napi 12 órát dolgozik, a munkája miatt nem tudott kibontakozni a kapcsolatuk.

Bennem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult.
Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy nyolcéves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk, és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. (…) A külsőségek miatt nem éreztem, hogy különbözne a mi életünk, de tény és való, hogy én sokkal több fizikai munkát végzek, mint ő, és mindezt nem is szeretném soha abbahagyni. – magyarázta Betti.

Forrás: borsonline.hu

Kiemelt kép: Facebook/Jákób Zoltán