Jákob Zoli vallott: elképesztő, hogy kivel és hogyan tölti a karácsonyt

Minden a régi kerékvágásban.

Jákob Zoli vallott: elképesztő, hogy kivel és hogyan tölti a karácsonyt

Bár sokan gondolhatják, hogy a legutóbbi Nagy Ő című műsor főszereplője, hazánk 39. leggazdagabb embereként luxus körülmények között ünnepli a karácsonyt; Jákob Zoltánnál azonban épp úgy telik a szeretet ünnepe, mint bárki másnál. A körmöskirályként is emlegetett milliárdos üzletembernél csak annyiban más az ünnep, hogy a volt feleségével, Katival, és az ő jelenlegi párjával, Balázzsal tölti azt.

A Bachelor – A Nagy Ő című műsor legutóbbi évadának főszereplője volt párjával jó viszonyt ápol. Olyannyira, hogy még a párkereső realityben is kikérte a véleményét a jelöltjeiről:

Azt szoktam mondani, én vagyok Kati exe, Balázs pedig a nextje – nevetett fel Zoli (a next angolul azt jelenti: következő – a szerk.). Két éve már, hogy együtt vannak, és bátran mondhatom, hogy a volt nejem új párjával barátok vagyunk. Az elején persze mi is méregettük egymást, hogy ki miben jobb vagy rosszabb, de hamar rájöttünk, hogy mindketten jó fej, vicces mérnökök vagyunk, és hamar megtaláltuk a közös hangot. Sokat segít nekem a gyerekek körül, idén például a nagyobbik lányom szülinapi ajándékát is együtt intéztük. (…)

Tavaly Balázs húgánál ünnepeltük a szentestét, idén pedig a kis kutyámmal együtt Katinál leszünk 24-én. Másnap a korábbi házasságomból született fiamhoz és menyasszonyához – akit nemrég jegyzett el – megyek majd. Nagyon kedvelem a leendő menyem, ő szintén nálam dolgozik, innen az ismeretség. Ügyes, szorgalmas lány és nagyon jó a természete”

– árulta el a Blikknek Jákob, aki december 27-én a Maldív-szigetekre utazik két lányával, volt feleségével és annak párjával.

Kiemelt kép: Jákob Zoltán/Facebook

Forrás: index.hu