A jósnő szerint az énekesnő túllendül majd a szakításon.

Miután Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban bejelentette a válását, a sztárpár még karácsony előtt megerősítette a döntését a bíróság előtt.

Az énekesnő időközben felvállalta új kapcsolatát a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével, a sztárséf pedig a Dancing with the Stars műsorában csillogtatta meg a tánctudását, és a jelek szerint egy közeli barátra is szert tett partnere, Mikes Anna személyében.

A válás Krausz szerint nagyon békésen zajlott, sőt, majdnem koccintás lett a vége. A két híresség minden jót kívánt egymásnak, gyermeküket továbbra is együtt nevelik, elmondásuk szerint nem merült fel problémás kérdés a történtekkel összefüggésben.

A történet azonban itt nem ért véget: Müller Rózsa jósnő kártyát vetett, hogy megjövendölje, mi vár 2024-ben Tóth Gabira.

Elmondása szerint az énekesnő most nagyon jól érzi magát a párjával, ám a kártyák azt súgják, hogy

jövőre vagy utána a két híresség útjai különválnak.

A jósnő szerint a Papp Máté Bencéért mindig is rajongtak a nők, most pedig, hogy Tóth Gabi oldalán látják, még többen akarják majd őt, ez pedig gondot okozhat a párkapcsolatukban.

Mint mondta, az énekesnő továbbra is keresi majd az igaz szerelmet, szenvedélye szinte csillapíthatatlan, és bár fájdalmas lesz a szakítás, erős nő, túllép ezen is.

Hozzátette, hogy Krausz Gáborral a közös gyermeküket továbbra is egyetértésben nevelik majd, ám viszonyuk már sosem lesz a régi, így közös ünneplést nem lát a jövőjükben.

(via Blikk/Valódi Hírek/Nyugati Fény)

Kapcsolódó cikkek:

Szegény Tóth Gabit úgy szétszedte a népszerű humorista, hogy sírva fut imádkozni a giccskeresztény drámakirálynő

Tóth Gabit a karácsony szelleme is nagy ívben elkerülte: Lebukott a „keresztény-konzervatív mintaanya”