Meglepő, hogy ki segített Gundel Takács Gábornak megírni Novák Katalinnak a felmondó levelét

A legfontosabb támaszának véleményét kérte ki.

Meglepő, hogy ki segített Gundel Takács Gábornak megírni Novák Katalinnak a felmondó levelét

A műsorvezető kizárólag a felesége segítségét kérte a Novák Katalinnak küldött felmondó levele kapcsán, amikor is kilépett a tanácsadói testületből a kegyelmi botrány kirobbanását követően.

Mint ahogy arról a Nyugati Fény is beszámolt, az egész országot megrázta a Fideszben kirobbant ped0fil-botrány, amely a köztársasági elnök és az igazságügyi miniszter bukásához vezetett.

A történtekkel kapcsolatban Gundel Takács Gábor először csak annyit nyilatkozott, hogy megvan a véleménye, de – Novák Katalin tanácsadójaként – először személyesen szeretne beszélgetni erről a köztársasági elnökkel.

Majd egy nappal később egy hosszú posztban jelentette be a lemondását a Facebook-oldalán, miután beszélgetett Novák Katalinnal. Ő volt az első, aki a botrány után kilépett a testületből, majd pedig Lackfi János, Tomán Szabina, Czeizel Barbara és Szörényi Levente is elhatárolódott Nováktól.

„Azt a levelet, amit írtam a köztársasági elnöknek, illetőleg azt a szöveget, amit a Facebookra kitettem, csak a feleségemnek mutattam meg. És csak akkor, amikor azt mondta, ez így most oké, rendben van, s tett egy-két javaslatot. Nekem a legfontosabb támaszom”

— közölte Barabás Évi vendégeként a Portré című műsorban.

Gundel Takács hangsúlyozta: úgy gondolja, a feleségével nagyon más személyiségek, éppen ezért sokat tudnak tanulni egymástól.

Forrás: Blikk.hu