Osváth Zsolt keményen beolvasott Ördög Nórának: „Nórát a hatalomhoz való lojalitás és a pénz érdekli csak, nem a gyerekek jólléte.”

Csalódott a műsorvezetőben.

Osváth Zsolt keményen beolvasott Ördög Nórának: „Nórát a hatalomhoz való lojalitás és a pénz érdekli csak, nem a gyerekek jólléte.”

Osváth Zsolt és számos influencer; előadó február 16-án demonstrációt tartott a budapesti Hősök terén, a gyermekek bántalmazása ellen és az áldozatok védelmében. A tüntetésen több, mint 150 ezer ember jelent meg. A szervezők célkitűzése: „az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd” előmozdítása volt.

Az esemény lezajlása után Osváth közzétett egy videót a Youtube csatornáján, melyben összegezte a médiaszereplők olykor kétes reakcióit, akiket felkértek az ügy támogatására.

Mint mondta: Nem állítja, hogy nem fog neki köszönni ezután, azonban nagyot csalódott Ördög Nóra műsorvezetőben, aki nem csak magán úton utasította el a felkérést, hanem egy nyilatkozat formájában is elhatárolódott az ügytől.

“Valószínűleg soha nem fogom elfelejteni azokat az üzeneteket, válaszokat, esetleg ghostingolásokat, amiket az elmúlt héten kaptam”

– közölte a pénteki Hősök terei tüntetés egyik arca.

Mégis az is jobban esett neki, ha egyesek csak nem válaszoltak, mint az, amikor nyilvános elhatárolódnak az eseménytől.

“Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, s nem is lehet más: a bűnösöknek zéró tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam”

– írta Ördög Nóra.

Osváth csalódott a tévésben:

“Átverve éreztem magam, mert engem a Nóri meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szereplésében mennyire tudatos. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni, de ez most megváltozott. A kiírása után teljesen másképp gondolkodom Ördög Nóráról”

– ezután pedig elmondta, hogy Ördögöt a hatalomhoz való lojalitás és a pénz érdekli csak, nem a gyerekek jólléte.

Forrás: nuus.hu