Erre biztosan nem számított.

Mi történt Mészároséknál?

Mint megírtuk, Orbán Viktorék Mészáros Lőrinc Balatonalmádiban található szállodájába vonultak el tanácskozni egy frakcióülés keretében a hét közepén. Itt döntött a Fidesz-frakció többek között arról, hogy kit jelölnek köztársasági elnöknek, miután Novák Katalin február elején belebukott egy megdöbbentő kegyelmi döntésbe.

Varga Judit bukása után Deutsch Tamás lett a „kiválasztott”

Kocsis Máté kormánypárti frakcióvezető ekkor közölte, hogy a Fidesz EP-listavezetője a párt elnökségének javaslata szerint Deutsch Tamás lehet. Hozzátette, a listavezető személyéről a választmány dönt majd.

Deutsch Tamás EP-listavezetői jelölését követően azonnal megszólalt Magyar Péter. Eredetileg Varga Juditot, az üzletember volt feleségét kívánta a Fidesz listavezetőnek indítani – e tervet azonban keresztülhúzta az elmúlt hetekben kirobbant pedofilbotrány.

Ismét megszólalt Magyar Péter

A kormánypártból kiugrott üzletember sokat sejtető bejegyzéssel jelentkezett kedden délután.

„A Fidesz Deutsch Tamást jelöli a »keresztény, konzervatív, polgári« jobboldal európai parlamenti listavezetőjének.

Ez a hagyományos jobboldali értékeket valló szavazóknak rossz hír és valóban a vég kezdete. Ugyanakkor jó hír is, mert a jövő valóban elkezdődik. Gyorsabban, mint bárki gondolhatta volna.🇭🇺🇭🇺🇭🇺”

– írta Magyar Péter bejegyzésében, amelyhez egy beszédes fotót is mellékelt a fideszes politikusról.

Terjed egy kínos videó Deutsch Tamásról

Magyar Péter pénteken ismét posztolt közösségi oldalán Deutsch Tamás EP-listavezetői jelölésével kapcsolatban, ám most egy egészen különös videót osztott meg a politikusról.

„A polgári oldal európai parlamenti listavezetője🥳 „

– írta Magyar Péter.

Videó:

(Magyar Péter/Facebook)