Döntöttek a magyarok: nem kérnek Tóth Gabiból

Csúnyán leszerepelt az énekeső egy szavazáson.

Döntöttek a magyarok: nem kérnek Tóth Gabiból

Tóth Gabinak az országban az ismertsége tagadhatatlan, egyben az egyik legmegosztóbb híresség is. Mégsem lehet azt mondani, hogy ő lenne hazánk leggyűlöltebb celebje, hiszen a promotions.hu korábbi szavazása során kiderült, hogy vannak olyan közszereplők, akiket úgymond még nála is jobban utálnak a magyarok.

Az eredmény megdöbbentő lett: a felsorolt nevek közül Tóth Gabi a 10. helyen végzett, míg a dobogó első 3 fokára Majka, Istenes Bence és Tóth Andi került fel.

Most viszont zajlott egy másik szavazás is, ahol Gabit csúnyán padlóra küldték az emberek. A köz véleményét firtatva azt kérdezték, hogy az emberek kiket szeretnének az idén visszatérő Megasztár zsűrijébe.

A felsorolásban olyan nevek szerepeltek, akik korábban megnyerték a TV2 legendás tehetségkutatóját, vagy legalább dobogós helyen zártak. Tóth Gabi karrierje is innen indult, ahol harmadik helyezést ért el, – hozzá kell tenni, hogy így is ő lett abban az évben a legjobb női előadó.

Viszont az tisztán megmutatkozik az eredményből, hogy a magyarok nagyon nem akarják, hogy Gabi a Megasztárba is visszatérjen, mint zsűritag – neki mondjuk egyébként ott van a Sztárban sztár leszek, ahol évek óta mesterként foglal helyet. De ha látná, biztosan rosszul esne neki, hogy konkrétan mindenkit elé soroltak a szavazók:

TÓTH GABIRA EGÉSZEN PONTOSAN 359 IGEN ÉS 2787 NEM ÉRKEZETT.

A résztvevők döntése szerint Caramelnek, Tóth Verának, Király Viktornak, és Rúzsa Magdinak kellene lennie a Megasztár új zsűrijének – érdekes, hogy mindegyikük győztesként zárt annak idején a tehetségkutatóban. A 6. helyen végzett az az opció, hogy a régi ítészek közül jöjjenek vissza négyen, illetve a továbbiakban így alakult a lista:

Caramel
Tóth Vera
Király Viktor
Rúzsa Magdi
Kökény Attila
Jöjjenek vissza a régi zsűritagok
Radics Gigi
Oláh Ibolya
Dér Heni
Palcsó Tamás
Puskás-Dallos Peti
Gáspár Laci
Tolvai Reni
Tóth Gabi

Forrás: promotions.hu