Ördög Nórának jócskán kijutott 2023 év végén.​

Ördög Nóra műsorvezetőt mostanában egyáltalán nem látni a képernyőn, mégis sokat hallani a nevét az utóbbi időben.

Pár hete konfliktusba került többek között a február 16-án, az influencerek, ismert emberek által szervezett, a ped0filbotrány kirobbanása utáni tüntetés egyik szervezőjével. Valamint friss hír, hogy hamarosan látható lesz a TV2 új műsorában is.

Ördög Nórát is hívták a tüntetésre

Mint az ismert, 150 ezer ember vonult az utcára Magyarországon a gyermekbántalmazás elleni tüntetés miatt, amit ismert influenszerek szerveztek. Az eseménnyel kapcsolatban több sztár, köztük Ördög Nóra is megszólalt a közösségi oldalán. A műsorvezető akkor azt írta, hogy bár a tüntetés céljával egyetért, és ő is támogatásáról biztosította a bajbajutottakat, nem gondolja, hogy hazánkban létezik olyan közéleti téma, amit nem itat át mélyen a politika.

„Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam. Fontos napokat élünk, és kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak. Én mindenek felett velük, mellettük vagyok.”

– fejtette ki véleményét a posztban, ami nem kis felháborodást váltott ki.

Új műsorral érkezik

Ezt követően Ördög Nóra egy sokkal szakmaibb dologgal kerülhet a hírekbe, a TV2 ugyanis bejelentette, hogy hamarosan indul a legújabb produkciójuk, a Next Topmodell Hungary 2024. Ez a műsor Amerikában elképesztően nagy sikerrel futott.

A műsornak a minap már meg is volt a hivatalos sajtótájékoztatója, ahol Nóri beszámolt a műsorról, és a forgatások nehézségeiről. Mint kiderült a forgatások tavaly novembertől karácsonyig zajlottak, ami egy rendkívül intenzív időszak volt az érintettek számára. A lányok is összeköltöztek a villában, és minden nap kellett valamit csinálniuk, ami a számukra is megterhelő volt.

Ördög Nórának ez nagyon kemény időszak volt

„Mindez párhuzamosan zajlott a Dancing with the Stars műsorral, összecsúszott pár élő show-val… Kicsit zaklatott időszak volt, de nagyon élményekkel teli, nagyon más, mint amit korábban csináltam”

– vallotta be Ördög Nóra, akkoriban forgatásról forgatásra járt és csak nagyon kevés szabadideje maradt.

Forrás: promotions.hu

Kiemelt kép: Ördög Nóra/Facebook