Szombaton szúrták ki, Vilmos oldalán.

Katalin hercegné újra felbukkant: éppen vásárlás közben kapták el a királyi házaspárt. A hasi műtétjéből lábadozó előkelőség látványa azonban ledöbbentette a szemtanút.

A sok pletyka után, amik terjednek mostanság, teljesen ledöbbentem, hogy ott láttam őket. Katalin Vilmossal vásárolt, boldognak tűnt és jó bőrben volt. A gyerekek nem voltak velük, de ez egy jó jel, hogy elég egészséges volt ahhoz, hogy beugorjon egy boltba.

Decemberben látták utoljára

A hercegnét legutoljára tavaly decemberben látták nyilvános eseményen Sandringhamben. Január 17-én pedig közölték, hogy előre tervezett hasi műtétet végeztek el nála, majd 13 napot töltött egy londoni magánklinikán.

Kapcsolódó: Katalin hercegné súlyos hírt kapott

Kitűzték a visszatérésének a dátumát

A palota azt is bejelentette, hogy a húsvéti ünnepek után, április 17-én tér vissza a nyilvánosság elé, miután a gyerekek visszatérnek a tavaszi szünetet követően a Lambrook Schoolba. Ennek ellenére egyre többen aggódnak a hercegnéért.

Kapcsolódó: Viszonya van Vilmos hercegnek? Kitálalt a bennfentes a királyi házaspárról

Az emberek továbbra is gyanakodnak

Mivel Katalin hercegné állapotáról sokkal kevesebb információt osztottak meg a nyilvánossággal III. Károly rákbetegségéhez képest, az emberek számos teóriát gyártottak azzal kapcsolatban, hogy mi történhet valójában a háttérben.

Sok rajongó úgy gondolja, a válás lehet az eltűnésének igazi oka. Utóbbi azután terjedt el, miután a Kensington-palota nyilvánosságra hozta a megszerkesztett anyák napi fotót, amelyen Katalin nem viselte a jegygyűrűjét.

Kapcsolódó: Mindenkit átvertek III.Károlyék? Elképesztő dologra gyanakodnak a szakértők Katalin fotója miatt

Mindenesetre a rajongók és a brit nép várja a bővebb tájékoztatást, amire a walesi házaspárhoz közel álló forrás szerint hamarosan sor kerülhet:

„Nyitottak arra, hogy a nyilvánossággal értelmes párbeszédet folytassanak, ahogyan arra is, hogy amikor velük érintkeznek, megbeszéljék Katalin problémáit és gyógyulását egy olyan eseményen, amikor például egyébként is egy egészségügyi témákról ejtenének szót. Nem akarják mindenáron kikerülni a dolgot, én így gondolom”

– állítja a palota egyik forrása.

Egyesek szerint lehetséges, hogy Katalin hercegné is részt vesz a királyi család templomi szertartásán, melyet húsvét alkalmából tartanak meg.

Forrás:femcafe.hu femina.hu

Kiemelt kép: ndtv.com