Katalin hercegnének nincs könnyű dolga.

Meghan Markle 2016-ban ismerte meg Harry herceget, azonban már kettejük találkozása előtt is nyíltan beszélt Katalin hercegnéről.

Mint ahogy folyamatosa beszámoltunk róla, nem csitulnak az eltűnésével kapcsolatos teóriák Katalin hercegné körül. A tavaly decemberben bejelentett hasi műtétje után megindultak a találgatások a hercegné hollétét illetően.

Az sem segített a helyzeten, hogy a kedélyek csillapítására, Katalin hercegné egy családi fotót tett közzé Anyák-napján, amelyen később rengeteg szerkesztési hibát találtak, így végül törölni kellett a képet.

Katalin hercegné a fotóval kapcsolatos szerkesztési hibákat magára vállalta, amin szintén sokan meglepődtek. Ebben a nehéz helyzetben pedig sógornőjére, Meghan Markle-re sem számíthat. Mint ismert, a viszonyuk nem alakult felhőtlenül.

Kapcsolódó: III.Károlyék mindenkit átvertek? Elképesztő dologra gyanakodnak a szakértők Katalin fotója miatt

Sokan reménykedtek a barátságukban

Jó pár évvel ezelőtt sokan remélték, hogy Katalin hercegné új barátnőre talál majd Meghan Markle személyében, aki 2016-ban került közel a brit királyi családhoz. Harryvel kötött 2018-as házassága után pedig hivatalosan is a família tagja lett.

Kapcsolódó: Megszólalt Vilmos herceg állítólagos szeretője: Rose Hanbury végre kitálalt az igazságról

Azonban hamar kiderült, nem sok esély van arra, hogy a sógornők között szoros kötelék alakuljon ki, sőt, pont az ellenkezője történt – a hercegnék sosem értették meg egymást igazán, az egykori színésznő későbbi állításai szerint pedig komoly konfliktusok is mérgezték a kapcsolatukat.

Kapcsolódó: Vilmos hercegnek viszonya van? Kitálalt a bennfentes a királyi házaspárról

A 2020-as „Megxit” (Harry herceg és Meghan Markle Amerikába költözése) óta a feleségek egyáltalán nem is kommunikálnak egymással, nemrég pedig az is kiderült, hogy a sussexi herceg feleségének már akkor megvolt a véleménye a leendő királynéról, amikor még majdani férjét sem ismerte.

Katalin és Meghan hercegné/cosmopolitan.com

Katalin hercegné megkönnyebbült amikor Meghanék elhagyták az országot

Az elmúlt években Meghan és Katalin viszonya fokozatosan mérgesedett el, sőt úgy tudni, Wales hercegnéje kifejezetten megkönnyebbült, mikor a sussexiek fogták magukat, és elköltöztek Kaliforniába.

A napokban viszont fény derült arra, hogy a Briliáns elmék egykori sztárja jóval a megismerkedésük előtt is véleményt formált Vilmos herceg feleségéről az azóta megszüntetett The Tig nevű blogján, a pár a 2011-es esküvője kapcsán.

„A kislányok arról álmodoznak, hogy hercegnők legyenek. Én például She-Ra, a hatalom hercegnője voltam. Azoknak, akik nem ismerik a 80-as évekbeli rajzfilmes utalást, She-Ra He-Man ikertestvére, aki egy kardforgató királyi lázadó, akit az erejéről ismernek. Itt határozottan nem Hamupipőkéről beszélünk”

– írta akkor.

„Úgy tűnik, a felnőtt nők megőrzik ezt a gyermekkori fantáziát. Elég csak a királyi esküvőt övező pompára és a Katalin hercegnéről szóló végtelen beszélgetésekre gondolni”

– jegyezte meg Meghan, akiről úgy tűnik, szintén megőrizte gyermeki álmait, hiszen Harry-vel kötött házassága után módszeresen lázadtak a királyi család ellen, és számos konfliktust generáltak.

Forrás: femcafe.hu

Kiemelt kép: pagesix.com