Lássuk!

Áprilisban különleges bolygó-együttállásokat tapasztalunk, ami nem mindennapi felismeréseket rejt magában mindenki számára.

Míg a hónap első fele kicsit kapkodósnak, energikusnak ígérkezik, addig a második felében megtapasztalhatjuk a nyugalmat, a lazítást, a békét. Érdemes előre felkészülni a lehetőségekre.

Íme, a nagy áprilisi horoszkóp:

KOS áprilisi horoszkóp:

A Kos jegyűeknek áprilisban kiváló lehetőségeik lesznek, különösen a hónap elején, amíg a Nap a Kos jegyében halad. Csak egy kellemetlen aspektus várható az anyagi területen április 21-én, amikor a Nap és a Plútó közötti fényszög aggodalmakat vet fel. A hónap során javasolt pénzt félretenni, hogy legyen tartalékod. A hónap végére fokozott takarékosságra lesz szükség, hogy elkerüld a pénzügyi nehézségeket.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, akikre 2024 tavaszán rátalálhat az igaz szerelem – ezt jósolják számukra a csillagok

BIKA áprilisi horoszkóp:
A Bikák számára április folyamán belső feszültséget és türelmetlenséget hozhat a Vénusz április 29-i belépése előtt. Nehézségekbe ütközhetsz a törvények betartásában, és kísértéseket kell leküzdened, de a kitartásod jutalmat hoz. Április 19-én a Nap a Bikába lép, és másnap a Jupiter és az Uránusz együttállása inspiráló erővel bír. Erősnek kell lenned minden szinten, és bátran lehet irigykedni rád.

IKREK áprilisi horoszkóp:
Az Ikrek jegyűek számára április folyamán a Merkúr hátráló mozgása jelent kihívást, amely csak április 25-én fordul direktbe. Fontos, hogy kérdezz, de ne tegyél kijelentéseket, és válogasd meg, kivel osztod meg gondolataidat, különösen a jövőddel és karriereddel kapcsolatban. A hónap vége felé tisztább lesz a kép, és elkezdhetsz tervezni a jövődet.

RÁK áprilisi horoszkóp:
Április 3-án, 10-én és 29-én olyan bolygó-együttállások következnek, melyek lelki békét és biztonságot hoznak számodra. Érzed és tudod is, hogy védve vagy. Még ha hibázol is, tudod, hogy képes leszel helyrehozni. Ne aggódj, nincs okod rá. Április 21-én a Jupiter és az Uránusz együttállása szerencsés fordulatot hoz, és felfedi, ki áll mögötted, ki segít a terveid megvalósításában. Nem teszi meg helyetted, de inspirál és támogat.

OROSZLÁN áprilisi horoszkóp:
A Nap április 18-ig a Kos jegyében tartózkodik, ami számodra kedvező időszak. Tele leszel tervekkel három bolygó-együttállás miatt, amelyek lelkesítenek. Vigyázz, hogy ezek ne vigyenek el a jelenből! Fontos, hogy állást foglalj a munkahelyeden, ahol váratlan helyzetek adódhatnak, például változhat a főnököd vagy a munkavégzés helye. Ez kezdetben zavaró lehet, de érdemes megtartanod a nyugalmadat. Április 21. kritikus nap lesz ebből a szempontból.

SZŰZ áprilisi horoszkóp:
Április 2. és 25. között a Merkúr hátráló mozgásba kezd, így érdemes kevesebb beszélni és inkább figyelni. Ne tedd közzé az összes felismerésedet és gondolatodat. Ez nem azt jelenti, hogy gyanakvóvá kell válnod, inkább csak óvatosnak kell lenned. Április 10-én a Mars és a Szaturnusz együttállása sorsdöntő kérdéseket vet fel: a körülötted lévő emberek jó befektetések-e az életedben? A választ te ismered legjobban, ezért ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Április 19-től békésebb periódus következik, amikor a Nap a Bikába lép.

MÉRLEG áprilisi horoszkóp:
Ebben a hónapban még nagyobb türelemre lesz szükséged, mivel több embert kell tolerálnod. Április 8-án, 12-én és 19-én különösen észreveheted a türelmetlenségüket, ami nehezítheti a helyzetedet. Nem árt megértened, hogy nem rossz szándékból cselekszenek, csak egyszerűen fel vannak pörögve, amit te lehet, hogy sürgetésként élsz meg. Április 19-ig kihívásokkal kell szembenézned, de amint a Nap belép a nyugodtabb Bikába, könnyebben fogod elviselni ezeket a helyzeteket. Ettől kezdve azonban érdemes lesz szigorúbban kezelned a kiadásaidat, és tartalékot képezned.

Kapcsolódó: Pénzhoroszkóp: Így tudsz több pénzt szerezni a csillagjegyed szerint

SKORPIÓ áprilisi horoszkóp:
A hónap fő eseménye egy Mars-Szaturnusz együttállás lesz április 21-én, de ez az egész hónapod hangulatát, tempóját meghatározza. Észrevehetően megnő az életkedved, az életigenlésed, a kreativitásod és a vállalkozó kedved. Mintha trambulinon ugrálnál, és folyamatosan előrébb jutsz. Fontos azonban, hogy óvatosan bánj ezzel az energiával, és ne ess túlzásba! A siker csak akkor lesz tartós, ha fokozatosan építed fel, és megőrzöd az egyensúlyt.

NYILAS áprilisi horoszkóp:
Az április 8-án, 12-én és 19-én érezhető tavaszi lendület felpezsdíti a szellemedet. A Kos jegyében együttálló bolygók élénkítik fel a kreativitásodat és a vállalkozó szellemet. Ha új ötletek merülnek fel benned, gyorsan jegyezd le őket, hogy ne vesszenek el. Április 21-én azonban egy időzített bomba robbanhat a munkahelyeden, ami nagyobb botrányt okozhat. Fontos, hogy maradj távol ezektől az eseményektől, hacsak nem vagy közvetlenül érintett, és csak szükség esetén avatkozz be.

Kapcsolódó: Áprilisi pénzhoroszkóp: 3 csillagjegynek busás összeg ütheti a markát

BAK április havi horoszkóp:

Bár igyekszel az értelmes kommunikációra, áprilisban azt tapasztalod majd, hogy a felnőttek olykor óvodásként viselkednek. Ez a legviccesebb és/vagy legszánalmasabb április 10-én lesz. Április 21-én egy Jupiter-Uránusz együttállás rámutat arra, hogy mivel érdemes foglalkoznod. Ne lepődj meg, és ne bosszankodj, ha ez az eddigi elképzeléseidtől fényévekre van! A fejlődés megállíthatatlan, és olykor együtt jár az újra tervezéssel. A retrográd Merkúr arra int, hogy térj vissza az eredeti ötletedhez, és emlékezz rá!

VÍZÖNTŐ április havi horoszkóp:

Az április a nevéhez híven bolondos, szeszélyes és változékony lesz. Alapvetően te élvezed, ha valami váratlan történik. Ez most is így lesz, egyetlen napot leszámítva: április 21-én, amikor egy diszharmonikus Nap-Plútó fényszög kérdőjelezi meg a rokonaid épelméjűségét és jó szándékát. Muszáj lesz felülemelkedned ezen, máskülönben állóháború alakulhat ki. Gyors javulásra és belátásra ne számíts! Legjobb az lenne, ha nem próbálnád meggyőzni a többieket.

HALAK április havi horoszkóp:

Áprilisban több számodra kedvező nap lesz: ilyen az április 3., 10. és 29. Mindhárom napon nagy bolygók találkoznak egymással. Ez azt jelenti, hogy nagy jelentősége van annak, mit tartasz fontosnak, mire fókuszálsz. Pénzügyi értelemben új forrás nyílhat meg számodra április 8-án, 12-én és 19-én. Kérdés, van-e kapacitásod, és megéri-e? Ezt mindenképpen mérlegeld! Április 21-én legyél nagyon óvatos az utakon! Egy Jupiter-Uránusz együttállás éberséget és gyors reakciót vár el tőled (is).

Forrás: astronet.hu