Ritkán beszél a magánélének ezen oldaláról.

Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma, mély sérelmeket hordoz magával a gyerekkorából.

Kapcsolódó: Varga Judit nem áll le: Friss írásában durva részleteket osztott meg Magyar Péterről

Soma legutóbb arról beszélt a húsvéttal kapcsolatban, hogy nem szereti, ha keresztre feszítve ábrázolják Jézust.

Az énekesnő sok témában határozott véleményt formál, azonban a sérülékenyebb, érzelmesebb oldalát ritkábban mutatja meg. Illetve a magánéletéről sem oszt meg túl sok információt.

Ezúttal viszont kivételt tett, ugyanis két éve veszítette el az édesapját, aki 80 évesen hunyt el, és bár a halála megrázta, a kapcsolatuk nem mindig volt a legszorosabb.

Az édesapjának nem volt elég jó, az indulatait is rajta töltötte ki

„Apám szó szerint belém verte a pontosságot és a kötelességet. Csak egy példa, 16 éves voltam, Hajdúnánáson éltünk, az egyik osztálytársamnak szülinapi bulija volt. Elkéredzkedtem apámtól, elengedett, de azt mondta, este 10 órára érjek haza. Hat percet késtem, ezért olyan pofont kaptam, hogy a fal adta a másikat. Utána próbált kiengesztelni, mondta, hogy nem úgy gondolta, és átölelt. Vágytam a szeretetére, szeretett is, csak úgy, a maga módján. A születésemnél úgy várt, enyhén szólva nem örült, hogy lány lettem. Alapvetően szorongó ember volt, innen jöttek az indulatai”

Kapcsolódó: „Késsel a kezében járkált a házban” – Varga Judit kamera elé állt és kipakolt Magyar Péterről

– mesélte a Best magazinnak azzal kapcsolatban, miért ilyen nagy a kötelességtudata.

Majd hozzátette, hogy az édesanyja is sokat szenvedett:

„Az anyukám jobban ki tudta mutatni a szeretetét, de ő nagyon szenvedett a házasságában, és mivel rajtunk kívül nem volt támasza, a legidősebb öcsémmel nagyon együttéreztünk vele. Tehát apámnak nem voltam elég jó, anyámnak meg gyermekkorom óta a segítője voltam. Felnőttként sokat dolgoztam magamon, hogy mindezt feldolgozzam, az öngyógyító könyvem erről szól”

emelte ki Soma, aki a férjével már 35 éve alkot egy párt, de bevallotta, hogy voltak olyan évek, amikor nem voltak hűségesek egymáshoz.

Kapcsolódó: Magyar Péter az ügyészséghez fordult miután Varga Judit családon belüli erőszakra tett célzást

Férjével mindketten hűtlenek voltak

„Soha nem hazudtam a férjemnek, nem titkolóztam előtte. Tudta, hogy egy magas vérmérsékletű nővel él együtt. Azzal, hogy hűtlen voltam hozzá, bántottam, fájt neki, de egy idő után, hála a jó istennek, volt egy fordulópont az életünkben. Szerelmes lett, amibe én pusztultam majdnem bele, annyira fájt. Mégis azt mondom, hála a jóistennek, mert végül a férjem hűtlensége mentette meg a kapcsolatunkat”

– tette nem mindennapi vallomását az előadóművész.

Forrás: blikk.hu