Még a Wikipédiáról is eltüntette a korát.

Jákob Zoltán, üzletember és médiaszemélyiség korábban tragédiaként élte meg az öregedést, és még az is megtörtént, hogy titkolta a valódi korát. Ma már azonban sikerült túllépnie ezen, büszkén vállalja, hogy hány éves, és azt is elárulta, hogyan küzd meg a kapuzárási pánikkal.

Kapcsolódó: Jákob Zoli és Erdélyi Mónika sülve-főve együtt: Egy új szerelem van kibontakozóban?

Zavarta, ha azt mondták neki, „Jól tartja magát”

Az üzletember elárulta, hogy olyan mértékű kapuzárási pánikja volt, hogy még azt is elintézte, hogy a Wikipédián ne szerepeljen a kora, így sokáig nem lehetett tudni pontosan hány éves. Illetve azt sem szereti, ha olyan megjegyzéseket kap, mint a „szépen öregszel”.

Az 55 éves Jákob Zoltán ma már büszkén vállalja a korát, és úgy gondolja, idő kérdése túllépni mindenen, ám megküzdési stratégiájához segítséget vett igénybe:

Összefogtam a genetikával, a mesterséges intelligenciával és a svájci tudománnyal, és elutaztam Svájcba

– kezdte Jákob Zoltán, aki megosztotta, hogy egy élethosszabbító programon vett részt, és ott az ember vérét „szételemzik.”

Kapcsolódó: Az emberek nagyon dicsérik Katalin hercegnét azért, ahogyan öregszik: “Mint egy normális emberi lény.”

Így tartja fiatalon magát

A vizsgálatokból kiderült, mire hajlamos, és így tud figyelni arra, hogy még hosszabb és egészségesebb életet élhessen. Az üzletember mondta, hogy a szívinfarktus kockázata a legmagasabb nála genetikailag. A szívizomzata azonban nagyon jó állapotban van, és tudja, hogy kardió edzéseket kell csinálnia.

Úgy gondolja, ártalmas, ha túl nagy vagyont hagy gyerekeire

Jákob Zoli megosztotta, hogy évi 680 milliót ő is áldozna akár a hosszú életért, ugyanis így tett egy amerikai milliárdos is. Mivel az ő vagyonát 50 milliárdra becsülik, így pár évig még „kifutná” erre. Bár korábban azt hitte, hogy a gyerekeire kell hagynia a vagyona nagy részét, de most már úgy érzi, hogy inkább ártalmas, ha túl sok pénzt hagy rájuk. Véleménye szerint meg kell őket tanítania, hogyan boldoguljanak az életben.

A teljes interjút ide kattintva érheted el.

Forrás: Blikk.hu