Nagy bejelentést tett a reality sztár.

Ugyan a médiaceleb már többször is volt vőlegény, oltár elé még egyetlen kedvesét sem vezette. Bár az utóbbi időszakban több nő mellett megfordult, köztudott, hogy pár esztendeje párkapcsolata sem volt. Ez most végre megváltozott, a görög hős pedig a Blikknek árult el néhány kulisszatitkot az új kapcsolatáról.

Kapcsolódó: Jákob Zoltán a kapuzárási pánikról vallott: Kendőzetlenül beszélt arról, amivel férfitársai milliói küzdenek

Megtalálta a párját

Ugyan Alekosztól volt hangos a hazai sajtó az elmúlt hónapokban, a szerelem messze elkerülte, egészen mostanáig. A görög hős ugyanis március 15-én mutatta meg új kedvesét, aki miatt már közösségi oldalán is megváltoztatta családi állapotát, mely szerint kapcsolatban van.

Kapcsolódó: Tóth Gabi állítja: Tudja már, miben különbözik Krausz Gábortól a táncoslábú szerelme

A Blikknek adott interjúból pedig kiderült, hogy a románc már február 29. óta tart, de a realitysztár most először szólalt meg a titokzatos szerelemről:

– Minekután az elmúlt évek kapcsolataihoz és kalandjaihoz viszonyítva ezt a dolgot egészen máshogyan kezelem és más szinteken is érint meg, egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozom. Már a megismerkedésünk körülményei is egyedülállóak voltak. Minden úgy történt, ahogyan én azt már évtizedekkel ezelőtt is szerettem volna. Külön érdekesség, hogy Hajdú Péternek kulcsszerepe volt a történésekben. Innen is, ezúton is, köszönet neki ezért. Annyit elárulhatok, ez nem futókaland lesz. Ha rajtam múlik, biztosan nem. Igen, szerelmes vagyok belé

– árulta el Alekosz.

Kapcsolódó: Galambos Dorina drámai okok miatt nem szeretne gyereket: „Én sem élnék, ha annyi idősen ér véget az életem”

Házasságra készülhetnek

Alekosz egy friss fotót is megosztott barátnőjéről a Facebook-on, akivel úgy tűnik, nem rövidtávra tervez. A poszthoz pedig egy bibliai idézetet is írt:

„𝗠𝗔́𝗥𝗞 𝗘𝗩𝗔𝗡𝗚𝗬𝗘́𝗟𝗜𝗢𝗠𝗔
🇭🇺✡️🇭🇺
Ezért a férfi elhagyja apját, anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és egy test lesz a kettő. 𝗠𝗮́𝗿𝗸. 𝟭𝟬.𝟳”

Forrás: Blikk.hu