Galambos Dorinát a legtöbben a Megasztárban ismerhették meg, az akkor 17 éves lány egyből belopta magát a nézők szívébe. Bájos kisugárzása Pély Barna figyelmét sem kerülte el, akivel később hosszú évekig voltak együtt.

Kapcsolódó: Jákob Zoltán a kapuzárási pánikról vallott: Kendőzetlenül beszélt arról, amivel férfitársai milliói küzdenek

Az énekesnőt a 2003 őszén indult Megasztárban szerepelt, azóta azonban visszavonultan él. A Palikék Világa „Három igazság” című adásában most elmondta, tudatosan döntött úgy, hogy nem szerepel a bulvárlapok címlapján.

Kapcsolódó: A földművesként dolgozó egykori Playmate meglepte rajongóit: 43. születésnapján irtó csinos fotót posztolt magáról

Nehéz időszakon van túl

Galambos Dorina kemény időszakon van túl, 2023 februárjában endometriózis miatt műtötték, és cisztát találtak a testében. Az énekesnőt megviselte a beavatkozás, de szerencsére túl van már a nehezén. A műsorban jó híreket is közölt, elárulta, hogy négy év után „megtalálta a szerelmét”.

Kapcsolódó: Alekosz megmutatta újdonsült barátnőjét: „Igen, szerelmes vagyok belé” – ez a nő rabolta el a szívét

Dorina Palik Lászlóéknak elárulta, nem tervez gyereket szülni, meg is indokolta, hogy miért:

„Nem tervezek. Biztosan azért, mert anyukám annyira fiatalon halt meg, hogy már én sem élnék, ha annyi idősen ér véget az életem. Tizenhét voltam, ő harminckilenc. Most vagyok harminckilenc. Sosem úgy gondoltam, hogy a járókeretig eljutok, mert a rák bármikor előfordulhat. Valószínűleg ezért nem tervezek gyereket. Én csak szeretném kiélvezni az életemet. Szeretnék mindig jó fej emberekkel lógni, jó helyeken lenni, jókat enni”

– fejtette ki véleményét Galambos Dorina.

Forrás: twice.hu