Erre nem számítottunk.

Rúzsa Magdi a most induló Anyu Akadémia című mini-sorozat vendége volt, ahol az anyasággal kapcsolatos aggodalmairól beszélt.

Nagyon örül, hogy felkérték a műsorba

„Amióta anyuka vagyok foglalkoztat, hogy vajon mi az, amit jól csinálunk a gyerekekkel és mi az, amit csinálhatnánk jobban. Ezért is örültem nagyon annak, amikor a Fisher-Price felkért, hogy beszélgessek dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval”

– jelentette be Rúzsa Magdi a YouTube csatornáján, aki elmondása szerint, alig akarta abbahagyni a beszélgetést.

Kapcsolódó: Váratlan vallomást tett Rúzsa Magdi: Előtörtek belőle a hazafias érzések

Elárulta, neki mi okozott fejtörést a hármas ikrei nevelésében

„Nagyon sok idő kellett ahhoz, hogy megértsem, ott, ahol van étel, éhen még gyerek nem halt! Ha éhes lesz eszik, ha meg nem éhes, úgy sem fog enni, megtömni nem tudom. Ezeket a dolgokat el kell engedni”

– mesélt a kezdeti nehézségekről Rúzsa Magdi.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi megmutatta jóképű férjét: A ritkán látott Vilmossal 13 éve vannak együtt

Továbbá azt is elmondta, mi okozott számára megkönnyebbülést:

„Óriási segítség az, hogy beszélnek a gyerekek és meg tudják velem értetni, hogy nem éhes.”

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi Novák Katalin beiktatásakor titokban üzenhetett neki egy sorral?

A babázós korszakot nem tudta élvezni

„Bátran vállalom, hogy nekem ez a 1,5-3 éves kor a csoda korszak. Mivel hárman voltak, így nem tudtam élvezni ezt a babázós időszakot. Nekünk ez egy stressz volt. Mire vége lett az etetésnek, pelenkázásának, altatásnak, mindennek, akkor kezdődött az egész erőről. Ebbe kicsit belerokkantunk. Tehát 1,5 kellett ahhoz, hogy eljussunk arra a pontra, hogy imádjuk és évezzük. Imádtunk minden pillanatot akkor is, de nem tudtunk benne úgy lubickolni, mint most.”

Eddig nem szoktunk hozzá, hogy Rúzsa Magdi betekintést engedjen a magánéletébe, illetve, hogy a szimbolikus “család, haza” témákban megnyilvánuljon, mint ahogy mostanában teszi. Lehetséges, hogy ő lesz Tóth Gabi utódja, és nemsokára a kormány “csalad.hu” portálján fogjuk látni blogbejegyzéseit?

Forrás: glamour.hu