Nehéz ügy.

Zalatnay Cini, az ország népszerű művészasszonya nemrég panaszkodott nyugdíja alacsony összege miatt, ami havi 63 ezer forint. Ezzel szemben mutatott rá egy átlagos nyugdíjas a művésznő helyzetének vitatható voltára.

Kapcsolódó: Zalatnay robbantotta a panaszbombát – Ennyi a nyugdíja, képtelen megélni belőle

„Megdöbbentő, hogy egy ennyire ismert és elismert művész, mint Zalatnay Cini, ilyen alacsony nyugdíjat kap.”

– hangzott el egy rajongótól, amikor Zalatnay Cini felfedte nyugdíjának összegét.

Kapcsolódó: „Kértem, hogy legalább gatyát húzzon” – Zalatnay Sarolta elárulta, hogy ismerte meg a világhírű rockzenészt

Felszólalt egy kisnyugdíjas

Az említett kisnyugdíjas, aki ténylegesen csak a nyugdíjból él, meglepődve hallgatta Zalatnay panaszait. Látva azt, hogy egy olyan személy, mint az énekesnő, aki jelentős anyagi támogatásban részesül, televíziós szereplésekért díjazást kap, és több milliós támogatásokat is megkap, nyíltan fejezi ki felháborodását.

Kapcsolódó: Zalatnay Saroltát a mai napig hívnák dubajozni, a külseje elbűvöli az arab férfiakat – Meglepő titkokat árult el az énekesnő

A kisnyugdíjas rámutatott, hogy az igazi kisnyugdíjasoknak nincs más lehetőségük, mint napról napra küzdeniük azért, hogy megéljenek, gyakran szembenézve a nélkülözéssel. Így számukra Zalatnay panasza nem csak érthetetlen, hanem sértő is lehet. Mivel ők valóságosan azon emberek közé tartoznak, akiknek minden fillér számít.

Az eset arra készteti az embereket, hogy gondolatban áttekintsék az átlagos nyugdíjasok mindennapi küzdelmeit, és észrevegyék, milyen óriási szakadék van az emberek között a jövedelmek megoszlásában.

Forrás: minden-egyben.com