Orbán Viktor szerelmes üzenetet kapott az egyik legfőbb hódolójától a CPAC-en.

Orbán Viktor igazi nagyágyútól kapott hatalmas bókot a CPAC-en

A bátorság a győzelem előfeltétele;

Orbán Viktor nagyon bátor vezető, aki büszkén kiáll az országáért,

védi a magyarokat az illegális bevándorlással szemben, és erre a politikára nagy szükség van

– dicsőítette példaképét a szélsőjobboldali holland Szabadságpárt elnöke a CPAC Hungary nevű orbánista konferencián pénteken Budapesten.

Geert Wilders felidézte, hogy tavaly novemberben a Szabadságpárt duplájára növelte parlamenti helyei számát és a legnagyobb párttá vált Hollandiában. A Szabadságpárt sikerének kulcsa, hogy volt bátorsága nemet mondani a nyitott határok politikájára és a woke-ra (a faji megkülönböztetésből fakadó kirekesztés ellen küzdő politikára – a szerk.) – közölte a pártelnök.

Hozzátette, ha a konzervatívok (értsd: szélsőjobboldaliak) azt kiáltják az illegális migráció „őrületére„, hogy megállj, akkor a tisztességes állampolgárok csatlakozni fognak, mert biztonságos jövőt akarnak a gyermekeiknek.

Ezért folytatni kell a missziót, az igazság harcosainak kell lenni, és az igazság végül győzedelmeskedni fog. „Együttesen megvan az erőnk„; a konzervatívok (?) Európa felemelkedéséért harcolnak, és egyre több választást fognak nyerni – fogalmazott a szélsőjobboldali holland párt elnöke.

Geert Wilders és Orbán Viktor a karmelita kolostorban

Geert Wilders és Orbán Viktor a karmelita kolostorban

Geert Wilders belerongyolt mindenkibe, aki másképp gondolkodik, mint ők

A holland szélsőjobboldali politikus hangsúlyozta, „óriásokkal állunk szemben, de a mi oldalunkon hősök vannak, a szabadság mártírjai„. Emlékeztetett Ronald Reagen amerikai elnökre, akinek neve összeforrt a CPAC-kel. Wilders azt mondta, az azóta eltelt ötven év alatt sok minden változott, volt, ami jobbá vált, de most egy új, komoly fenyegetéssel állunk szemben, ezért nagyobb szükség van a CPAC-re mint valaha.

A Szabadságpárt elnöke kifejtette: az egyik alapvető fenyegetés a woke mozgalom. Szerinte annak lényege, hogy nincsenek objektív értékek, minden relatív, szubjektív; „ez a baloldali elit üzenete” – állította a saját szemszögéből a neonáci politikusokat megszégyenítően szélsőséges Wilders. A baloldal megannyi országot eladott (?!), korlátozták az emberek szabadságát, összezúzták a gazdaságukat, emellett megnyitották a határokat a tömeges migráció előtt – hőzöngött a politikus.

Wilders már-már szerelmet vallott Orbán Viktor kormányfőnek a CPAC-en

Mint folytatta, a külső fenyegetés demográfiai jellegű. Afrika népessége négyszeresére fog nőni a század végére, és onnan az emberek egyharmada Európába készül – jelentette ki Geert Wilders. Hozzáfűzte, az illegális bevándorlók nem hoznak semmi jót a társadalomnak, csak terhet helyeznek a jóléti államokra.

Geert Wilders kijelentette: Budapesten nincsenek illegális migránsok (biztos?), nincsenek no-go zónák (?). Merkelék, amikor megnyitották a határokat, veszélybe sodorták az európai keresztény civilizációt – állította. A konzervatívok (értsd: szélsőjobboldali pártok) azonban nem süllyedtek bele ebbe a „politikai mocsárba” – véli Wilders. Ellenben szerinte az emberek melléjük álltak (sic!), és támogatják (?) őket a szavazók, akiknek már

elegük van abból, hogy lábbal tiporják az értékeiket

– magyarázott a kirekesztő politikájáról híres párt vezetője anélkül, hogy elröhögte volna magát.

(MTI korrigálva/Valódi Hírek)