Hatalmas termálstrandot és kisebb termálfürdőket is megnyitnak május-1-én. Hajdúszoboszlón ingyenes koncertekkel is készülnek a szezon első napján.

Május 1-én nyit a Hugarospa strandfürdő

Az ország legnagyobb termálstrandja, a Hajdúszoboszlói termálfürdő május elsején nyitja meg kapuit, ahol az úgynevezett tradicionális strandrész várja majd a látogatókat. Reggel fúvoszenekarral és mazsorettel várják majd a strandolni vágyókat. Este pedig megtartják az első Hugarosparty strandnyitó rendezvényt.

Kapcsolódó: Egy varázslatos magyar falu is bekerült Európa rejtett gyöngyszemei közé: Ide érdemes ellátogatni

Hajdúszoboszlói strandfürdő/termalonline.hu

A Hungarosparty 18 órakor kezdődik és ingyenes lesz. A mediterrán tengerpart medence hajószínpadán a Dívák produkció (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit), Krisz Rudi, Denisz, Orsovai Reni, valamint Yamina fog fellépni.

Kapcsolódó: Itt a bejelentés: Kiderült, ki lesz az idei Sziget fesztivál világhírű sztárfellépője

Aki a kisebb fürdőket kedveli, azoknak ajánlott a Hajdúszoboszlótól 20 km-re található Kabai Városi Gyógyfürdő, akik szintén készülnek néhány újdonsággal a szezonra.

Kabai Termálfürdő/termalonline.hu

A Jászárokszállási Termálfürdő is szerdán fog nyitni. A hárommedencés fürdő keddtől vasárnapig várja a vendégeket, majd júniusban állnak át a heti hét napos nyitvatartásra.

Egy határhoz közeli strandfürdőt is elsejét nyitnak, arról itt találsz bővebb információt.

Forrás: termálonline.hu