Ő inkább nem tenné ki a gyerekeit a nyilvánossággal járó kellemetlenségeknek. Beszélt közöttük lévő testvérviszályról is.

Gáspár Zsolti nemrég a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsor vendége volt, ahol az ismertséggel járó terhekről és a családjáról is beszélt. Gáspár Győzővel való viharos kapcsolata is szóba került.

Kapcsolódó: Rácsapta az ajtót Orbán Viktorra és felmondott egykori barátja – Győzike és Kis Grófó már túl sok volt neki

Zsolti felesége ellenzi a nyilvános fellépéseket

A család fontosságának témaköréhez Gáspár Zsolti annyit fűzött hozzá, hogy a felesége, Judit ellenzi a nyilvános fellépéseket, és semmiképpen nem akarja ennek kitenni a gyerekeket. Ennek Zsolti szerint részben az az oka, hogy látta, milyen hatása volt a Győzike show Gáspár Győző családjára, és nem akarta, hogy nekik is részük legyen ebben.

Győzikével eltávolodtak egymástól

Zsolti elismerte, hogy Győzikével nem igazán kommunikálnak egymással, és a médiában folyamatosan megjelenő hírek, miszerint eltávolodtak egymástól, sajnos igazak. Ennek ellenére azt is hangsúlyozta, hogy szereti a testvérét, és ha szüksége lenne rá, ő lenne az első, aki a segítségére sietne. Hozzátette, jelenleg Győzike kisebbik lánya, Virág az egyetlen, akivel jól tud kommunikálni.

Az idős édesapjukat nem akarja kitenni a viszálynak

Azzal is tisztában van, hogy a testvérharc leginkább az édesapjukat viseli meg.

„Neki a legrosszabb. 71 éves, ők sokan, hatan voltak testvérek. Mindig azt mondja, nekik soha nem volt egyikükkel sem semmilyen problémája. Nem voltak haragban, mint mi. Rossz, hogy édesapám látja közöttünk a nagy vitát, nem járunk össze úgy, mint régen, és nem tudunk közös nevezőre jutni”

– mondta Zsolti.

Kapcsolódó: Nem akármivel lepték meg a születésnapos Korda Gyurit: Szavakhoz sem jutott

Nem tudják a konfliktus valódi okát

Arra a kérdésre azonban, hogy vajon mi lehet a konfliktus valódi forrása, nem tudott válaszolni.

Esküszöm, nem tudom, hogy miért van a vita

– mondta. Elismerte azt is, hogy valószínűleg mindkettőjüknek engednie kéne.

„Mindenkinek azt ajánlom, akik testvérek, legyenek jóban egymással. Én is jövőre 50 éves leszek, rövid az élet, a 75 százalék elment az életemből, és erről kell beszélni, hogy vitában vagyok Győzikével. Neki és nekem is engedni kellene szerintem”

– fogalmazott Zsolti.

Kapcsolódó: Rossz vége lett Curtis hajbeültetésének: „Keményen nézett ki”

Ezt üzente a showman-nek

Bár jelenleg nem beszélgetnek Győzikével, aki elmondása szerint letiltotta, akit így nem tud felhívni telefonon – bár annak idején napjában akár harmincszor is felhívta őt – Zsolti hajlandó lenne arra, hogy a kamerák előtt béküljön ki a fivérével, ha ezt ő is vállalja.

Forrás: twice.hu