Deutsch Tamás is csak a kiválasztottak előtt kampányol.

Zárt ajtók mögött kampányolt Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője Pusztaszabolcson a katolikus közösségi házban – írta meg a hang.hu.

Kapcsolódó: Nem sír Deutsch Tamás bukszája: Egy halom pénz üti a markát a mellékállásából

Új divat terjed a Fideszben, Deutsch Tamás is beállt a sorba

A választók nélküli kampányt Orbán Viktor vezette be idén: első útja egy nemesgörzsönyi magtárba vezetett, ahol másfél tucat kiválasztott előtt beszélt. Úgy tűnik, a 2024-es év a bujkálás éve a Fideszben: Deutsch Tamás is zárt ajtók mögött kezdte meg az EP-kampányt.

Deutsch az egész délutánt a 6 ezer fős Fejér megyei településen töltötte, ám mindössze a kiválasztottak láthatták, biztonsági őr vigyázott arra, hogy illetéktelen honpolgár ne jusson be a kampányrendezvényére.

Délután fél négyre a megyei polgármesterjelölteket trombitálták össze a helyi plébánia Boldogasszony Közösségi Házába, az „Európai parlamenti választások jelentősége” című fórumra. A jelölteknek a portál újságírója nem tehetett fel kérdést, ugyanis egy sajtótól elzárt területen parkolhattak, megkerülve a médiát.

Deutsch Tamást a fejtágító végén sem sikerült elkapni, ám kiderült, hogy szintén meghívásos alapon lakossági fórumot tart.

„Zömében nem is a helyiek érdeklődnek,

busszal szállították az embereket Dunaújvárosból és a közeli településekről, Iváncsáról és Ercsiről”

– számolt be a portál.

A nap fénypontját a sajtó nélküli sajtótájékoztató jelentette. Erre csak az MSZP-ből a Fideszbe átlépett Magyar András dunaújvárosi polgármesterjelölt Facebook-bejegyzéséből lehetett utólag tudomást szerezni.

Ezen megjelent a megyei közgyűlés elnöke és az EP-listavezető mellett Tüke László, a Fidesz–KDNP pusztaszabolcsi polgármesterjelöltje. Ő néhány éve azzal tett szert országos ismertségre, hogy pedagógusként egy iskolai konfliktus rendezése során naplóval ütött meg egy gyermeket, asztalon állva üvöltözött és a falból kitépte az iskolarádió vezetékét.