Nem akármilyen akcióval lepte meg a nagyközönséget a Korda házaspár a Sláger Reggel című műsorban.

Az énekes házaspár támogatja a fiatal tehetségeket. Ezért Korda György és Balázs Klári lehetőséget fognak biztosítani egy feltörekvő előadónak a budapesti nagykoncertjükön. Az eseményt a Sláger Reggel műsorvezetői vezethetik majd, ám erről ők is csak az élő adásban értesültek.

A Sláger Reggel műsorvezetői számára is óriási meglepetés volt, hogy Korda György és Balázs Klári voltak azok, akiket telefonon kapcsoltak az élő adásban:

„Alapvetően nem szeretem a meglepetéseket, fogalmunk sem volt Somogyi Zolival arról, hogy mi fog történni. Aztán persze, amikor már kiderült, nagyon örültünk”

– mondta Pordán Petra műsorvezető, a telefonhívás után.

Kapcsolódó: Nem akármivel lepték meg a születésnapos Korda Gyurit: Szavakhoz sem jutott

„Még a telefonszám is le volt takarva, csak azt tudtuk, hogy valakit bekapcsolunk majd telefonon a Hangadó zenei tehetségkutatónk kapcsán”

– árulta el Somogyi Zoltán a műsor másik vezetője, aki rendkívül örült, amikor megtudta, ki van a vonal másik végén.

Kapcsolódó: Korda György és Klárika sikere máig töretlen: a fiatalok kedvenc duója hamarosan óriási szakmai elismerésben részesül

Ezt jelentette be Korda Gyuri bácsi

„Szeretnénk lehetőséget biztosítani a Hangadó győztesének, hogy – a 2 millió forint nyeremény mellett – felléphessen a Budapest Parkos nagykoncertünkön. Ez a lehetőség talán még inkább elindítja a karrierjét is. Tavaly is eléggé sokan voltak”

– közölte Korda György, akihez hasonlóan Balázs Klári is nagyon várja már az eseményt.

Kapcsolódó: Korda György: „A hír igaz, tényleg énektanárhoz járunk Klárikámmal”

A Papp László Sportarénában rendezett, „Korda 85” születésnapi nagykoncert után, a házaspár a Budapest Parkban lesz ismét látható:

„Augusztusban egész hónapban ünneplünk majd. Akkor van a névnapom is, készülünk a Budapest Parkos koncertre, amit nagyon várunk már. Nemcsak azért, mert a Hangadó győztese itt megmutathatja a tehetségét, hanem azért is, mert a hatalmas bulit Pordán Petra és Somogyi Zoltán vezetik majd. Elképesztően várjuk már” – árulta el Balázs Klári.

Forrás: blikk.hu

Kiemelt kép: goldrecord.hu