Korda György: „A hír igaz, tényleg énektanárhoz járunk Klárikámmal”

Minden erejükkel készülnek az ünnepi koncertre.

Korda György: „A hír igaz, tényleg énektanárhoz járunk Klárikámmal”

Korda György és Balázs Klári nagy erőbedobással készülnek a májusi „Korda 85” elnevezésű gigabulira, amelyet a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek majd.

A páros egy időre elvonul a világ elől, hogy felkészüljenek erre az eseményre, hiszen minden erejükre szükség lesz május 11-én. Egy teljes kreatív csapat dolgozik azon, hogy kiválasszák, melyik dalok csendüljenek majd fel a koncerten, hiszen az elmúlt 60 évben annyi sláger született, hogy lehetetlen lenne mindegyiket egyetlen bulin előadni.

„Jelképesen iskolapad ez, hiszen nem csoportos órákon veszünk részt, de a hír igaz, tényleg énektanárhoz járunk Klárikámmal. Ennek az oka pedig nagyon prózai: 2024-ben lényegesen kevesebb koncertet vállaltunk májusig, mint az elmúlt években, mert pihentek szeretnénk lenni a nagy bulin. Így viszont kevesebb terhelést kapnak a hangszálaink, amiket ugyanúgy edzésben kell tartani, mint bármelyik izomcsoportot” – mesélte a neves művész.

Korda György a Borsnak elmondta, hogy nemcsak a koncertre való felkészülés változik meg, hanem ő maga is diétába fogott a májusi esemény előtt. Célja az, hogy 5 kilótól megszabaduljon addigra. A fogyás érdekében naponta 1-1,5 órát edz az otthoni szobabiciklijén, emellett pedig igyekszik kerülni a nassolást.

Forrás: naphire.hu
Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári/Facebook