Orbán Viktor miniszterei a kormányülés kapcsán posztoltak a Facebookra.

Kormányülés zajlik szerdán, erről árulkodnak Orbán Viktor embereinek posztjai. Lázár János a közösségi oldalán részletezte a „napi menüt”. Az építési és közlekedési miniszter a jelek szerint a délutánt vidéken tölti.

Tuzson Bence igazságügyi miniszter egy friss bejegyzéssel és fülig érő vigyorral igyekezett elkápráztatni a követőit. A tárcavezető épp a kormányülésre sietett.

Miről lehet szó?

A kormányülésen szó eshet a Magyarországra – zömében a Távol-Keletről – érkező beruházásokról, a szomszédban zajló orosz-ukrán háborúról, az EU és a NATO terveiről, valamint a Robert Fico elleni merényletről.

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője kedden Facebook-videóban közölte, bizonyítékaik vannak arra vonatkozóan, hogy az egyik legnagyobb közjogi méltóság köztörvényes bűnöző.

„Orbán Viktor nagyot tévedett, amikor azt hitte, hogy a ped0filbotrányt leveheti a napirendről”

– hangsúlyozta.

A politikus szerdán, május 22-én adatokkal, tényekkel, bizonyítékokkal áll majd a sajtó nyilvánossága elé. Mint fogalmazott, sokat dolgoztak azon, hogy összeálljon a teljes kép, ám végül minden kocka a helyére került.

„A Fidesz vesszőfutása folytatódik”

– ígérte Dobrev Klára.

Kapcsolódó:

Megelégelte az EU Magyarország kiárusítását: Erre csúnyán ráfaragnak Orbán kínai haverjai