Legutóbbi rossz élménye miatt a Jászai Mari-díjas színész elhatározta, kizárólag a saját autójával utazik, és messzire sem megy, hiszen ma már a Balaton is drága.

Gálvölgyi János a Heti Libazsír című műsor vendége volt, ahol többek között az utazási szokásai is szóba kerültek. A Jászai Mari-díjas színművész kifejtette, ahogy idősödik, egyre kevesebbet utazik messzire, hiszen már a repülés is túl komplikálttá vált.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi gyermekeinek is tovább adja a keresztény értékeket: Hármasikrei kétévesen már imádkoznak evés előtt

Egyszer még szeretne a tengerhez menni

Az most már megalázó, hogy leveszik a lábadat, belenéznek a hónod aljába, késik a gép 40 órát, el se indul, neked kell megtolnod… Egyszer még szeretnék életemben a tengerbe belemenni. Talán nyáron valahol itt, a közelben találok egy tengert – mesélte a színész.

Kapcsolódó: Elképesztő összeg: Kiderült mennyit keres Korda György és Klárika egy fellépésével

A 75 éves Gálvölgyi, aki sok helyre eljutott eddigi élete során, utoljára az ír fővárosba látogatott, ám még a koronavírus-járvány miatti lezárások előtt. Mi több, egy önálló estje is volt akkor a művésznek, de ami a repülőgépen fogadta, örökre beleégett az emlékezetébe:

– Rá egy hétre mondták be, hogy Covid van, de mi már ott megkaptuk. És úgy nézett ki a gép, komolyan mondom… A friss hányástól kezdve, ahova beültettek… és ott ültünk két órán keresztül, mert vagy a pilótát nem találták, vagy ő nem találta a botkormányt. És köhögtek, tüsszögtek, prüszköltek, zsebkendők, minden… És akkor azt mondtam, én nem… – idézi a 24.hu a színművészt, aki hozzátette: a történtek óta kizárólag a saját autójával utazik, mivel eldöntötte, nem ül többet repülőre.

Kapcsolódó: Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje: Többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van

A Kossuth-díjas színész tavaly augusztusban álomszerű körülmények között nyaralt egy Pápa környéki, eldugott, de népszerű szállodában. Akkor a Blikk-nek úgy nyilatkozott, szerinte ma már a magyar tenger is túl drága lett:

– Élvezem a nyugalmat, és azért nem a Balatonon, mert a magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál. Soha nem gondoltam volna, hogy a luxustermékek között nem valamelyik olasz vagy francia divattervező ruháját vagy táskáját említik, hanem a lángost – fejezte ki felháborodását korábban a Gálvölgyi János.

Forrás: blikk.hu