15 éve kelt egybe Szijjártó Péter és párja.

Kapcsolódó: Jákob Zoli elárulta: Ezért osztja szét a vagyonát az emberek között

– Ez volt életem legszebb napja! – lelkendezett egykor a Blikknek Szijjártó.

„Mindketten győriek vagyunk, ám azért választottuk az esküvő helyszínéül Mindszentkállát, mert rengeteg nyarat töltöttünk ott, és imádjuk a községet. Szombaton nem láttam Szilvit készülődés közben, meglepetés volt a ruhája, külön is érkeztünk a templomba. A szertartás fiatalos, gitáros római katolikus mise volt. A mise után a 120 fős násznép átvonult Tapolcára, ahol egy szállodában tartották a bulit. Hajnali négy óra volt már, amikor az utolsó meghívott is elballagott lefeküdni”

– mesélte egykor jókedvűen a külgazdasági és külügyminiszter.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi gyermekeinek is tovább adja a keresztény értékeket: Hármasikrei kétévesen már imádkoznak evés előtt

Az esküvőjükön a Fidesz frakció nagy része részt vett, többek között Navracsics Tibor és Deutsch Tamás is jelen volt a nagy napon, amelyről így nyilatkozott a miniszter:

„Rengeteg ajándékot kaptunk. Azt kértük, hogy valami személyes tárggyal lepjenek meg minket. Deutsch Tamástól például egy 1950-70-es évek kosárlabdájáról szóló könyvet kaptam, mert tudja, hogy imádom ezt a sportágat. Szijjártó és neje, Szilvia (34) – aki nem szakmabeli, egy gimnáziumban dolgozik – nászútja várat magára: a politika miatt októberben csak egy londoni hétvégére futja”

– közölte egykor a friss házaspár.

Kapcsolódó: Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje: Többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van

Íme a kép Szijjártó Péterről és csinos kedveséről, Szilviáról:

Forrás: minden-egyben.com