A Vasas FC nagyon örült, hogy Karsai Dániel is a nézők között volt.

A Vasas fölényes győzelmet aratott az NB II-es labdarúgó bajnokság utolsó fordulójában, de sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy elérjék a nagy célt. A Nyíregyháza mellett a Győri ETO jutott fel az első osztályba, így a Vasas számára nem sikerült a feljutás. Az Illovszky Rudolf Stadionban nem uralkodott jókedv, ám egy különleges esemény mégis örömöt hozott.

Kapcsolódó: Szívszorító: Karsai Dániel megható videóban vallott az élet fontos kérdéseiről

A csapat Facebook-oldalán megosztott bejegyzés szerint Karsai Dániel, aki az ALS nevű gyógyíthatatlan betegségben szenved, hosszú idő után elhagyta otthonát, és a helyszínen szurkolt kedvenc csapatának. Ez az inspiráló pillanat némi vigaszt nyújtott a szurkolóknak és a csapat tagjainak egyaránt:

❤️💙🫶Dr. Karsai Dániel szerettei körében, az idei szezon utolsó hazai mérkőzésén is az Illovszky Rudolf Stadionban szurkol csapatunknak a Soroksár SC ellen. #hajravasas #vasas #vasasfc #vasasfutballclub

– írták.

Kapcsolódó: Megrendítő állapotban van Karsai Dániel: Testvére közölte a hírt a nagyvilággal

Karsai Dániel ügyében ítéletet hoz június 13-án a Strasbourgi Emberi Jogi Bíróság

„Szerintem el fogom tudni olvasni az ítéletet” – mondta Karsai Dániel, az aktív eutanáziáért küzdő alkotmányjogász, bejelentette, hogy a strasbourgi Emberi Jogi Bíróság június 13-án hoz ítéletet az ügyében. Karsai, aki halálos idegrendszeri betegségben, amyotrófiás laterálszklerózisban (ALS) szenved, híradónknak elmondta, hogy korábban attól tartott, nem éli meg a döntést, de most reménykedik abban, hogy el tudja majd olvasni az ítéletet. Karsai célja, hogy kimondják: emberi jogai sérülnek azáltal, hogy nem dönthet méltósággal élete befejezéséről.

Forrás: minden-egyben.com