Budapestre látogat a hírhedt üzletember.

Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének meghívására Magyarországra jön június 13-án Donald Trump Jr. Az Egyesült Államok 45. elnöke, Donald Trump legidősebb fia egy üzleti konferencián vesz részt – jelentette be a kamara a weboldalán.

Konferenciára érkezik Donald Trump fia

Az ifjabb Trump a kamara közleménye szerint sikeres üzletember, valamint a New York Times bestseller-írója, politikai közszereplő, televíziós személyiség. Mindemellett a Trump-ingatlanvagyont is kezelő The Trump Organisation ügyvezető operatív alelnöke.

Trump elnök egy korábbi bizalmasa a félelmet nem ismerően szókimondó, politikai korrektséget mellőző álláspontja miatt

a hígítatlan trumpizmus hangjának

nevezte.

Az elnök fia a Gazdasági körkép, befektetési lehetőségek az Egyesült Államokban, tőkepiaci és ingatlanbefektetések Közép- és Kelet-Európában. Együttműködési lehetőségek amerikai befektetőkkel címet viselő konferencián vesz részt.

Donald Trump fiának programjában zárt körű, üzleti események szerepelnek.

Nagy Elek, a BKIK elnöke az eseményről elmondta:

„Az elmúlt években a budapesti kamarában több, nemzetközi résztvevőkkel szervezett programunkkal is ösztönöztük a hazai vállalkozásokat a tengerentúli üzleti nyitásra.

Bízom benne, hogy Donald Trump Jr. közelgő látogatása is üzletileg

hasznos és inspiráló lesz

majd az exkluzív, elsősorban tőke- és az ingatlan befektetési témájú találkozókon résztvevő magyar üzleti szereplők számára.”

Az egyelőre kérdéses, az őrjöngő Trump-sarj megjelenésében és előadásában milyen inspiráló motívumokat lelhet fel a hallgatóság. Mindenesetre a trumpista Orbán Viktor biztosan örül majd ifjabb Trump megjelenésének, és az sem kizárt, hogy majd felbukkan az előadásán.

(Borítóképünkön Nagy Elek látható)