Vadul ropta a walesi herceg.

Vimos herceg 42. születésnapját egy Taylor Swift koncerttel ünnepelte meg pénteken. Majd a trónörökös két gyerekével, György herceggel és Sarolta hercegnővel pózolt egy szelfin az énekesnővel. A Kensington-palota az X-en, azaz a korábbi Twitteren tett közzé egy képet a királyi trióról az énekesnővel a színfalak mögötti fotózkodásról.

Olvasd el ezt is: Lagzi Lajcsi megnyugodhat? Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 29 évvel idősebb milliárdos új szerelmével

Köszönjük Taylor Swiftnek a nagyszerű estét!

– állt a képaláírásban.

Kapcsolódó: „Azt mondta, menjünk innen, nehogy fellépjünk itt, a pénzt már odaadta” – Szandi kifakadt a koncertbalhéról, utoljára

Az amerikai szupersztár pénteken hozta el az Eras turnéját Londonba, ahol közel 90 ezer ember előtt lépett fel. Ez volt az első a stadionban tartott nyolc koncertje közül, amelyet e hét és augusztus között osztott el.

Vilmos herceg kiereszti a gőzt a nehéz hónapok után

Most pedig egy olyan felvétel látott napvilágot, amin az látszódik, ahogyan a brit trónörökös egy elkerített páholyban felhőtlenül bulizik, rázza a csípőjét és lóbálja a karjait az énekesnő Shake It Off című dalára. A videót TikTokra is feltöltötték, így azt bárki megnézheti:

@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound – KK

Forrás: 24.hu