Hűvös a viszony a két híresség között, ez volt az oka a viszálynak.

Várkonyi Andreát ma már mindenki üzletasszonyként és Mészáros Lőrinc feleségeként ismeri, ám igen hosszú karrier- és életutat járt be a korábban műsorvezetőként dolgozó tévés. Mészáros Lőrinc előtt kis ideig Zsidró Tamással is randevúzott, előtte pedig hosszú évekig Bochkor Gábor párja volt, akivel egy közös gyermekük is született.

Liptai Claudia hozta össze őket Bochkorral

Egy harmadik fél segítette hozzá őket az ismeretséghez, aki ott volt akkor is, amikor kapcsolatuk elmélyült. Ő volt Liptai Claudia. Nem csak kollégák voltak Andreával, hanem bensőséges, baráti viszonyt is ápoltak, ezért is furcsa, hogy ma már semmilyen kapcsolat nincs közöttük

Kapcsolódó: „Bochkor Gábor szerelme különleges, nem tucatlány” – kitalált egy bennfentes barát, Várkonyi Andi után szintet lépett a rádiós

Ennek oka érthető, egyben szomorú is. Amikor Várkonyi Andrea úgy döntött, hogy kapcsolatának véget vet Bochkor Gáborral való kapcsolatának, akkor az élete más területeit is átértékelte.

Erről így nyilatkozott:

„Nem Gábor volt az egyetlen, akit elengedtem. Több embert kellett áttennem egy másik fiókba, amivel nincs is semmi baj. változunk, a kapcsolataink is változnak, nem tehetünk mást, mint hogy ezt elfogadjuk.”

Kapcsolódó: Erre senki nem számított: Elképesztő dologba vágta a fejszéjét Várkonyi Andrea

Nem nevezte meg név szerint egykori legjobb barátnőjét, ám a sorok között olvasva egyértelmű, hogy minden szálat el kívánt vágni, ami Claudiához kötötte. Várkonyi Andrea sosem fecsegett a magánéletéről, így valószínűleg sosem derül majd ki, hogy történt-e közöttük bármi komolyabb félreértés, vagy konfliktus. A történtekről Liptai Claudia sem mesélt.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Az biztos, hogy a két nő a magánéletben is megtalálta a boldogságot, olyan férfi mellett vannak, akit szerettek volna, idővel pedig a régi jó barátságuk is helyreállhat. A béküléshez (vagy a távolságtartáshoz), jó nagy adag tudatosság is kell.

Forrás: promotions.hu