Deutsch Tamás unokái röviden szóba kerültek a friss interjúban.

„Nem állítom, hogy a soros elnökségünk alatt nem lesz politikai petárdapuffogtatás.

Miért ne lehetne?

Ám a meghatározó szereplők, akár a nagy tagállamok, akár az uniós intézmények, nem osztják ezt a véleményt. Egy pozitív, nyitott és együttműködő politikai környezetben kezdtük meg a soros elnökséggel járó munkát”

– fogalmazott Deutsch Tamás a Blikknek adott friss interjújában. A Fidesz európai parlamenti képviselője ingázik Brüsszel és Budapest között, elmondása szerint 2024 nyara sok emlékezetes programot tartogat számára.

Deutsch Tamás unokái is szóba jöttek a friss beszélgetésben

„Idén a feleségemmel együtt megyünk a párizsi olimpiára, és nagyon büszke vagyok rá, hogy

Tokió után ismét felkérték pontozóbírónak”

– büszkélkedett Deutsch-Lazsányi Erikával, a Ritmikus Gimnasztika Bizottság technikai bizottságának elnökével az egykor színészálmokat dédelgető kormánypárti politikus. Deutsch Tamás az elkövetkező hónapokban a Tisza-tóhoz is ellátogat, a közelben ugyanis van egy hétvégi háza.

Sokan talán nem is sejtik, hogy a Fidesz EP-képviselője már nagypapa, két unokája is van. A beszélgetés során csupán egy-két mondat erejéig tért ki erre, gyorsan vissza is kanyarodott a munkára. Deutsch Tamás szerint az ellenzéki európai parlamenti képviselők eddig nem álltak ki a hazai érdekekért. Példaként említette, hogy a magyar politikusoknak párthovatartozás nélkül a befagyasztott uniós forrásokért kellett volna harcolniuk.

(Nyugati Fény nyomán)