Lássuk, mely csillagjegyek számára lesz szerelmes ez a nyár.

Ahogy a hőmérséklet pedig emelkedik, úgy leszünk egyre forróbb vérűek mi is. A nyári szerelem idén is utolér néhány csillagjegyet, mutatjuk, kiket talál el ezúttal Ámor nyila.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy júliusi horoszkóp: Számos meglepetésre számíthatunk a hónapban

Tűz jegyek

Kos
A Kosra rendkívüli hónapok várnak. Az uralkodó bolygója, a Mars elszántsággal és energiával tölti fel, így pedig az sem kizárt, hogy július, augusztusban bevonzza a szerelmet is. Valószínű, hogy találkozik valakivel, aki teljesen elvarázsolja.

Oroszlán
Az Oroszlán ezen a nyáron jobban fog ragyogni, mint valaha. Uralkodó bolygója, a Nap hihetetlen karizmával ruházza fel, ami mindenkinek szemet szúr. Azon se lepődjön meg, ha folyamatosan a figyelem középpontjába kerül, a fürkésző tekintetek között pedig nagy eséllyel ott lesz majd egy új szerelem is.

Nyilas
A Nyilas igazi kalandor, uralkodó bolygója, a Jupiter pedig most hatalmas szerencsét is hozhat számára a szerelem terén. Egy utazáson keverhet szerelmi kalandba, amelyről aztán kiderülhet az is, hogy nem csupán egy nyár erejéig szól.

Kapcsolódó: 4 csillagjegy, akiknek nagy szerencsét fog hozni a július

Föld jegyek

Bika
Stabilitása és türelme elhozza a kívánt eredményt ezen a nyáron. A Vénusz, a szerelem bolygója a jegyében tartózkodik majd, ami azt jelenti, hogy különösen vonzó lehet az ellenkező nem számára. Ön most arra is készen áll, hogy tartós kapcsolata legyen, szóval ez a nyári szerelme egy nagyon komoly dologhoz is elvezethet.

Szűz
A Szűznek ezen a nyáron ki kell lépnie a komfortzónájából. Uralkodó bolygója, a Merkúr a segítségére lehet ebben. Megmutathatja, hogyan fejezze ki az érzéseit. Fontos, hogy ne legyen túl kritikus önmagával és másokkal szemben sem. A szerelem már ott van a kapualjban, szóval csak lazítson és élvezze a pillanatot.

Bak
A Bak elhivatottsága és komolysága most valaki igazán különlegeset hozhat az életébe. Az uralkodó bolygója, a Szaturnusz megadja azt a bölcsességet és türelmet, amely kulcsfontosságú egy szilárd kapcsolat kialakításához. A szerelem egyébként most váratlan irányból érkezhez, tehát mindenképpen legyen nyitott az új lehetőségekre.

Levegő jegyek

Ikrek
Az Ikrek kommunikációs képességei a csúcson lesznek ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Merkúr gondoskodni fog arról, hogy elbűvöljön mindenkit, akivel kapcsolatba kerül. Egy új, romantikus kapcsolat jöhet az életébe, amely valószínűleg egy laza beszélgetésből indul majd ki.

Mérleg
A Mérleg ezen a nyáron szó szerint ragyogni fog. Az általa sugárzott harmónia és szépség pedig be fog vonzani valakit, aki értékelni tudja a kifinomult ízlését. Szóval jobb, ha felkészül, mert ez a nyár és az azt követő időszak is tele lesz romantikával.

Vízöntő
A Vízöntők egyedisége és függetlensége rendkívül vonzóvá teszi ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, az Uránusz váratlan fordulatokat és izgalmakat tartogat számára, különösen a szerelem terén.

Víz jelek

Rák
A Rák érzelmi mélysége a megfelelő embert vonzza majd be ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Hold romantikus és mély kapcsolatot biztosít majd számára. Legyen nyitott a szerelemre, mert olyan helyről érkezhet, amelyre a legkevésbé sem gondolt.

Skorpió
A Skorpiók szerelmi mágnesévé válnak ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Plútó olyan erőt és vonzerőt ad neki, amelyet nehéz lesz figyelmen kívül hagyni. Ez a kapcsolat ráadásul nagy eséllyel nem csak a nyárra szól majd, sokkal mélyebb dolgo lehet belőle.

Halak
A Halak álmodozása és érzékenysége valami nem mindennapit vonzhat be idén nyáron. Uralkodó bolygója, a Neptunusz varázslatos légkört teremt körülötte, amely mindenkire hatással lesz. A szerelem, amit ezen a nyáron talál, olyan lesz, mint egy tündérmese.

Forrás: 168.hu