Iszak Eszter és Gyurta Dániel első közös gyereküket várják, emiatt nemrég távozott a Mokkából a műsorvezető.

A TV2 reggeli műsora, a Mokka műsorvezetője sokáig takargatta terhes hasát, egy idő után azonban nyilvánossá tették, hogy szülők lesznek. Iszak Eszter és a férje mindig is próbálták óvni magánéletüket, ezért érthető, hogy a babavárásról sem árultak el eddig túl sok részletet. Azonban a TV2 műsorvezetője korábban annyit közölt, hogy a baba nemét majd egy babaváró bulin fogják megtudni.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Hamarosan megszületik a baba, elbúcsúzott a Mokkától

Iszak Eszter a terhessége miatt egy ideje már nem látható a TV2 képernyőjén. A kollégái a csütörtöki Mokkában élő adásban felhívták őt telefonon, hogy megkérdezzék, hogy érzi magát és hogy telnek a napjai.

Kapcsolódó: „Bochkor Gábor szerelme különleges, nem tucatlány” – kitalált egy bennfentes barát, Várkonyi Andi után szintet lépett a rádiós

Jól vagyok, jól vagyunk, minden rendben van. Azért a harmadik trimeszter vége egy picit más, mint amire számítottam. Mondták nekem, hogy fáradékonyabb leszek meg nehezebb lesz, de gondoltam, én az első trimesztert is fél lábon kibírtam, hajnali kelésekkel és mindennel együtt. De hát a harmadik trimeszter tényleg egy kicsit húzósabb, nem vicceltek

– mondta el a a műsorvezető, akinek nagyon hiányzik a reggeli műsor stábja.

Az anyaságról is beszélt:

„Szerintem ezt nem lehet felfogni. Nekem a barátaim is mondták, hogy megérkezik, és még utána hónapokkal később sem fogja fel az ember, hogy ‘uram isten, én anyuka vagyok, ez a kis gyerkőc az én gyerekem.”

Szóval szerintem ennek kell egy kis idő, de nyilván az ember készül rá, ahogy tud.

Kapcsolódó: Kiderült, Tóth Gabi hány milliót kapott az államtól: Ezt nézd és padlót fogsz

Én milliónyi könyvet elolvastam, amire mondjuk mondták, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás. De közben szerintem így nyugszik meg egy nő lelke, ha azt érzi, hogy elég információ birtokában van. Aztán megérkezik a kicsi és utána felrúg mindent, az információkkal együtt.

Iszak azt is elmesélte, a következő néhány hónapban az anyai feladataira koncentrál majd, de utána reméli, ismét tud csatlakozni a TV2 stábjához és újra találkozhatnak vele a nézők.

Forrás: origo.hu