Demcsák Zsuzsa a közösségi médiában gyakran posztol, a magánéletébe azonban ritkábban enged betekintést. Most kivételt tett, és férjével közös képet posztolt, amely 24 óráig elérhető Instagram-történetében. A tavaly decemberben összeházasodott szerelmespár egy romantikus hétvégi kiruccanáson töltötte el idejét.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

A vasárnap közölt szelfin a vízpart mellett mosolyognak mindketten. Úgy tűnik tehát, hogy mindmáig nagyon boldogok egymás mellett, a műsorvezető három piros szívecskét is hozzáfűzött a bejegyzéséhez. A képet ide kattintva lehet megtekinteni.

Kicsoda Demcsák Zsuzsa titokzatos új férje?

A műsorvezetőnő tavaly októberben, nem sokkal válása után lepett meg mindenkit azzal, hogy egy titokzatos gyűrűs képet posztolt, amihez csak annyit fűzött hozzá, hogy „igent mondtam”. Később a műsorvezető megerősítette, valóban megkérték a kezét, ám a magánélete mozgalmassága ezzel nem ért véget, ugyanis decemberben titokban harmadszor is férjhez ment.

Kapcsolódó: Kiderült, Tóth Gabi hány milliót kapott az államtól: Ezt nézd és padlót fogsz

A műsorvezető újdonsült kedveséről általában szinte semmit sem oszt meg, csupán azt, hogy sikeres debreceni üzletember, akit Ferencnek hívnak, és csupán néhány évvel fiatalabb Demcsák Zsuzsánál.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Forrás: blikk.hu