Nagyon megrázta az anyukája halála, egyelőre a munkába sem állt vissza.

Kapcsolódó: Kiderült, Tóth Gabi hány milliót kapott az államtól: Ezt nézd és padlót fogsz

Néhány hónappal azután, hogy Bochkor Gábor örömmel ünnepelte a hatvanadik születésnapját, élete egyik legnagyobb fájdalmát éli át: elveszítette szeretett édesanyját, Mariannát. A szomorú hírt a BCHKR című műsor munkatársai jelentették be élő adásban, miután Bochkor Gábor hétfő reggel nem jelent meg a rádióműsorban. Úgy tudjuk, Bocsit nagyon megrázta az anyukája halála, jelenleg dolgozni sem képes.

„A hétvégén Bocsi édesanyja elhunyt, erre való tekintettel ő most nincs és napokig nem is lesz” – árulta el Háder György, a műsor szerkesztője, majd Bocsi műsorvezetőtársa, Lovász László vette át a szót.

„Mérhetetlenül sajnáljuk, és nagyon-nagyon őszinte részvétünk. Természetesen ott vagyunk neki, amennyiben szüksége van erre, és természetesen beszélni fogunk vele. Időre van szüksége, de amint úgy érzi, visszatér hozzánk. Igyekszik a legjobb formájában visszajönni, ezt az időt természetesen mi meg is adjuk neki, segítünk, amiben csak tudunk”

– tette hozzá Lovász László megértően.

Misztikus kapcsolata volt az édesanyjával

Kapcsolódó: Gyászol Bochkor Gábor, meghalt az édesanyja

A nyolcvanas éveit taposó asszony egyike volt azoknak a nőknek, akikért Bochkor Gábor mindent megtett volna. Továbbá aki szinte egyedüliként támogatta a gyermekét mindenben. Az asszony ráadásul az az ember volt, akire a Retro Rádió műsorvezetője – bevallása szerint – példaképként tekintett.

– Bocsi nagyon szerette az anyukáját, nagyon szoros volt a kapcsolatuk, ami nem meglepő, hiszen sokáig, még felnőtt korában is, együtt éltek. Egyébként az anyukájának már jó ideje voltak egészségügyi problémái, de az élet ilyen, főleg, ha valaki közel kilencven éves koráig él –

árulta el a rádiós műsorvezető egyik közeli ismerőse, aki szerint a rádiós rengeteg támogatást kapott, amikor alig 24 évesen elvesztette az édesapját.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

A szülei kapcsolatáról egyébként maga Bocsi is beszélt egy Friderikusz Sándornak adott interjúban:

„Anyukámmal ők egy nagyon jó házasságban éltek, veszekedni őket sosem hallottam. Csak arra emlékszem, hogy egymással harmóniában voltak, ők egymásnak a felei voltak. Ezt a mintát én hordozom magamban és viszem tovább a lányom felé. Mindig ezt kerestem, az ideális partnert”

– árulta el a pár évvel ezelőtti beszélgetésben Bochkor Gábor, aki mellett édesanyja akkor is ott volt, amikor 12 év után tönkrement a kapcsolata feleségével, Várkonyi Andreával.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu