Mire Lagzi Lajcsi kijött a börtönből, Galambos Boglárka már nem volt együtt a Fashion Street milliárdos alapítójával, Csipak Péterrel.

Exkluzív interjút adott Galambos Boglárka, azaz Lagzi Lajcsi lánya a Best magazinnak a szakításáról. Ezt az interjút ajánljuk figyelmébe két érdekes részlet kiemelésével.

Kapcsolódó: Kiderült, Tóth Gabi hány milliót kapott az államtól: Ezt nézd és padlót fogsz

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Lagzi Lajcsi lánya nem pénzt hanem tiszteletet, bizalmat, kommunikációt vár el

Galambos Lajos családjában több hír is nagy port kavart az elmúlt hónapokban. A Lagzi Lajcsi néven is ismert trombitás lánya összejött Csipak Péter milliárdossal, de mire a mulatóssztár szabadult a börtönből bő egy év után, a nagy hévvel indult kapcsolatnak vége is szakadt. A hatalmas körkülönbség sokak szerint nehézséget okoz egy viszonyban, hát ezúttal akár igazuk is lehetne, de Galambos Boglárka nem ezt jelöli meg a szakítás okaként, pedig Csipak Péter 29 évvel volt idősebb nála.

„A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni”

-fejtette ki álláspontját a szakításról Boglárka.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Nem megcsalás volt

„A pletykákkal ellentétben senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, és ez kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet.” – mesélte Galambos Lajcsi lánya.

Nem anyagi támogatást vár

Galambosék valószínűleg anyagi gondok nélkül élnek annak ellenére is, hogy luxusbirtokukat egyelőre nem sikerült eladni. Ezzel összhangban Galambos Boglárka is elmondta az interjúban, hogy ő nem arra hajt, hogy a párja tartsa el.

„Olyan férfi való mellém, aki ugyancsak bírja és szereti az állandó hajtást. Én sosem leszek az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét. Nekem erre nincs szükségem. Én mindent meg tudok teremteni magamnak. Nekem egy társtól nem egzisztenciális támogatás kell, sokkal inkább lelki. És persze szívesen fogadom, ha a tapasztalataival is segít és épít engem”

– fejti ki Galambos Boglárka a Bestben. A fiatal divattervező egyébként mesélt a munkájáról is az interjúban, ami az RTL-en a Reggeli című műsor részeként került adásba pár hónappal ezelőtt.

Forrás: 168ora.hu