Különös a szakítás időpontja, éppen Galambos Lajos szabadulása után történt az addig álompárként titulált celebek szakítása.

A szakítás híre úgy terjedt, mint a nyári szél, ami mindenhová elér. Lagzi Lajcsi lánya, Boglárka, pedig nem tagadta a történteket. Egy nyilatkozatban megerősítette, hogy vége a kapcsolatának Csipak Péterrel, sőt elég élesen fogalmazott a volt kedvesével kapcsolatban.

Kapcsolódó: Nem jött össze: Sulyok Tamás megpróbálta eltüntetni a sötét múltjának bizonyítékait

Feszülten nyilatkozott Boglárka

„A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól.”

– mondta a mulatós sztár lánya. Bár az együtt töltött fél évet csodálatos időszaknak mutatták be, az alapvető elvárásokban való egyezés végül is elválasztotta őket. Semmi rosszat nem kívánt mondani Péterről, ami mutatja, hogy a szétválás ellenére megőrizte a tiszteletet.

Kapcsolódó: Mi a pokol történik Novák Katalin körül? Hiába bukott meg, újabb gyomorforgató dolog derült ki róla

A Blikk információi szerint a fiatal divattervező és nála majdnem harminc évvel idősebb párja kapcsolata már egy ideje hullámvölgyben volt.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Egy közeli forrás szerint Bogi mindig is tudta, hogy Péter nem az az ember, akivel hosszú távra tervez.

Csak az apja miatt hajtott fejet a milliárdos udvarlása előtt?

Közeli ismerősök azt pletykálták, hogy csak az apjának akart segíteni a szabadulásban és ez a rosszindulatú pletyka makacsul tartja magát. Az, hogy ebben van némi igazság, vagy a rosszmájú „barátok” irigykedésének fantáziája, sosem fog kiderülni. Az viszont tény, hogy Bogi és Péter éppen Galambos Lajos szabadulása után szakították (legalábbis az eddig ismert információk szerint).

A korkülönbség mellett az egyéniségük is nagyon különbözött, ami miatt más-más prioritások vezették őket. Ennek ellenére igyekeztek kiélvezni az együtt töltött időt, még akkor is, ha ezalatt többször szakítottak és újra összejöttek. A viszonyuk egy igazi „se veled, se nélküled” kapcsolat volt, tele szenvedéllyel és konfliktusokkal, ami végül megmutatta, hogy mennyire eltérő az útjuk.

Azt is pletykálják, hogy Galambos Lajos ellenezte a kapcsolatot

Persze az sem elképzelhetetlen, hogy édesapja nem volt elégedett lánya választottjával, Bogi pedig megfogadta édesapja meglátásait. Mind Péter, mind pedig Boglárka, intelligens, értékes emberek, így biztosan a legjobb belátásuk szerint döntöttek.

Mi lesz az üzlettel?

A szakítás azonban nemcsak érzelmi, hanem üzleti vonatkozásban is érezteti hatását. Bogi divatmárkája, a GBA-Style, amely legutóbb még nagy felhajtással nyitotta meg kapuit a Fashion Streeten, mára üresen áll.

A bemutatóterem, amely egykoron pezsgő élettel és sztárok sokaságával telt meg, most csak csendes és üres falakból áll, az arany cégérem is eltűnt. Az üzlethelyiségben csupasz próbababák és üres polcok sorakoznak. A szerelmesek egykor büszkén ölelkezve nézték a divatbemutatót, mára azonban a múlt emlékeivé váltak. Az üzlet július elején még a fesztiválszezon legmenőbb darabjait hirdette, ám azóta minden megváltozott, ahogy a kapcsolatuk is a múlté lett.

Forrás: promotions.hu