Te is köztük vagy?

Minden csillagjegynek megvannak a maga képességei, így mind a tizenkét jegy szülöttjei erőteljes hatást gyakorolhatnak másokra és általában véve a világra. Elég megnézni, például a látnoki Halak, a makacs Bikák és a lázadó Vízöntőket.

De vannak bizonyos emberek, akikről egyértelműen felismerhető, hogy született vezetők. Akik energiája azonnal eluralkodik egy szobában, ha belépnek. Ezek az emberek csodálatra méltók és félelmetesek egyszerre.

Az ilyen típusú emberek pedig a következő négy jegy szülöttei (vagy ezeknek a jegyeknek az egyike az aszcendensük, vagy a holdjegyük). Ők rendelkeznek egy bizonyos szintű társadalmi befolyással és önuralommal is, ami jellemzi a természetüket.

Kapcsolódó: Nézd meg, köztük vagy-e: Ez a pár csillagjegy a legintelligensebb

Oroszlán

Az Oroszlán nemcsak az állatok királya, hanem a zodiákusé is. Ez a Nap által uralt jegy rendkívül erős jellemmel és ösztönökkel bír. Aki ismer egy Oroszlánt, az szereti is őt. A sármos, extrovertált Oroszlánok pontosan tudják, hogy kerüljenek a középpontba, és legyenek hatással a tömegekre.

Még csak eszükbe sem jut, hogy valaki esetleg alkalmasabb lenne a vezetésre, ösztönösen felveszik ezt a szerepet. Őszintén hisznek abban, hogy tudják, mi a legjobb (ez egyben azt is jelenti, hogy sokszor kéretlenül is osztanak tanácsot). De mint minden jó vezető, gondoskodnak az általuk vezetett emberekről, kiállnak az kiszolgáltatottak mellett, és ha szükséges, felelősséget vállalnak.

Skorpió

A Skorpiók erősek, függetlenek, és jó megfigyelők is. Ám senki más nem képes olyan nagy fájdalmat okozni, mint egy Skorpió. Ahogy azt a nevük is sugallja, a Skorpió fullánkjának döfése végzetes is lehet – sokan évekig szenvednek, mire felépülnek, ha egy Skorpió összetörte szívüket. Romantikus értelemben az erejük felemelő és izgalmas érzés lehet – mélyre ható, azonban egy kissé veszélyes.

A jegyet a sötétséggel asszociált Plútó uralja, a bolygó, ami a legtávolabb kering a Naptól, ezért a Skorpiókról elmondható, hogy bosszúállók és eléggé kitartóak.

Megszerzik, amit akarnak, nem számít, mennyi idő kell hozzá. Ne pazarold az erődet arra, hogy megpróbáld lebeszélni őket valamiről, ha egyszer már elszánták magukat.

Kapcsolódó: Hallottad már a pletykákat? Ezt beszélik ezen négy csillagjegy szülötteiről

Kos

A Kos a zodiákus első jegye, így a jegy szülötteinek minden másban is elsőnek kell lenniük. Ez a tűz jegy arról ismert, hogy képes azonnal felvillanyozni egy szobát, ha belép oda. A Kosok együttérzőek és céltudatosak – ha nem ők vannak a top-on, akkor nem elégedettek. Ez azonban gyakran bizonytalanná teszi őket. A győzelem érdekében kissé vakmerően viselkednek (még akkor is, ha nem egy versenyről van szó).

Nem meglepő módon a Kos uralkodó bolygója a Mars, ez a háborúhoz és erőhöz, hatalomhoz is köthető bolygó. Bár a Kosok kimeríthetetlen energiaszintje mindenkit kifáraszthat, meg kell hagyni, tudják, hogy küzdjenek azért, amiben hisznek. Egy Kos nem adja fel.

Kapcsolódó: Készülj fel! Ha a három csillagjegy valamelyikéhez tartozol, biztosan nehéz heted lesz

Bak

Ha van olyan csillagjegy, ami tudja, hogyan kell a dolgok közepébe vágni, az a Bak. A Bak szülöttjei energiái kifejezetten alkalmasak vezetői pozíciók betöltésére. Kegyetlenek tudnak lenni, különösen ha törekvéseikről van szó. A Szaturnusz a felelősséget, a kemény munkát és az elszántságot képviseli, ami a Bak uralkodó bolygója.

A Bak önuralomban párját ritkítja. Nem ritka, hogy ez a gyakorlatias és eltökélt föld jegy tekintélyt parancsoló személyiséggé. Könnyedén magával ragadja a tömeget, köszönhetően a különleges képességének, hogy olyannak látja az embereket, amilyenek valójában. Ezzel pedig erős biztonságérzetet ad nekik. A Bakok ugyanakkor természetüknél fogva gondoskodóak, ez erőteljes lényük egyik legfontosabb aspektusa.

Forrás: filantropikum.com