Nézd meg, köztük vagy-e: Ez a pár csillagjegy a legintelligensebb

Sokszor előnybe kerülnek.

Nézd meg, köztük vagy-e: Ez a pár csillagjegy a legintelligensebb

Minden csillagjegynek megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Ám van három olyan csillagjegy, amelynek szülöttei intelligensebbek lehetnek a többieknél.

Ők azok:

A SZŰZ

A Szűz esetében sokszor már gyermekkorban megmutatkozik, hogy kirívóan intelligens, sokszor osztályelső. Hatalmas tudásszomja van és nagyon szeret tanulni. Ez akkor igaz persze, ha igazán érdekli és leköti őt egy téma. Ha elkezd tanulni, akkor nagyon gyorsan képes elsajátítani az ismereteket. Így tehát nagyon jó mindenben ami érdekli őt és sok munkát is fektetett annak megtanulásába.

A VÍZÖNTŐ

A Vízöntő nagyon kreatív és eredeti, más nagyon nem is tud velük versenyezni. Emellett nagyon kreatívak is, és rendkívüli módon tudnak összpontosítani. Ha kitűz egy célt maga elé, nem adja fel amíg meg nem valósítja azt, még akkor sem ha sok nehézséggel szembesül. Gondolkodása logikus, megtalálja mindig a módját, hogyan lehet megoldani a dolgokat. Sokszor teljesen új megoldást talál ki, ami nem jutott még eszébe másnak.

Kapcsolódó: Mutatjuk, hogy mely csillagjegyek a legszívósabbak: Te is köztük vagy?

A SKORPIÓ

A Skorpió népszerű a baráti körében, sokszor a társaság középpontja. Könnyen barátkozik. Mély érzései vannak, mindig tisztában van saját magával, erősségeivel és gyengeségeivel. Nagyon érzékeny csillagjegy, így fontos számára, hogy a legtöbbet kihozza kapcsolatából is. Nagy a büszkesége, de felül tud kerekedni ezen amikor a helyzet úgy hozza. Hajlamos érzelmi alapon hirtelen dönteni, de ha hibázott beismeri és megtesz mindent hogy helyrehozza. Jó önismerettel rendelkeznek, és ez sokszor nagy előny számukra.

(A themindsjournal.com nyomán)