Mutatjuk, hogy mely csillagjegyek a legszívósabbak: Te is köztük vagy?

Ők a jég hátán is megélnek.

Mutatjuk, hogy mely csillagjegyek a legszívósabbak: Te is köztük vagy?

Vannak olyan emberek, akiknek már a csillagjegyéből is látni, hogy sokkal kitartóbbak és szívósabbak mint a többiek. Ők megállják a helyüket olyan körülmények között is, amikor mások már rég feladják.

Mutatjuk, melyik az öt csillagjegy, melyek képviselői az átlagnál sokkal eltökéltebbek.

A Bak

Nagyon céltudatos, soha nem várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, hanem mindent megtesz, hogy elérje amit kitűzött maga elé. Ha valamire teljes erőbedobással összpontosít, akkor nem áll meg addig, amíg el nem éri amit akart. Nem ismerik, milyen feladni valamit, és a visszautasítást sem hajlandó elfogadni.

A Kos

Számára minden nap egy verseny. Azt élvezik a legjobban, ha bebizonyíthatják mások számára, hogy nekik van igazuk. Az élteti többek közt őket, hogy hogy olyan dolgokat tudjanak véghez vinni, ami mások számára lehetetlennek tűnik. Ha visszautasítják őket, azt egyenesen kihívásnak értékelik és még több energiát fektetnek a végső győzelem elérésébe.

A Bika

A Bika nagyon makacs természet, ha valamit a fejébe vesz, attól nemigen lehet eltántorítani. Ez olyan alapvető tulajdonsága, amely miatt nagyon kitartó. Számára nagyon fontos az anyagi jólét, és ezért hajlandó nagyon keményen megdolgozni. A pénz számára stabilitást jelent és meg is tesz mindent azért, hogy biztonságban érezhesse magát.

Az Oroszlán

Az Oroszlán nagyon bátor, elszánt és magabiztos. Egyszerűen képtelen feledni azt amiben hisz. Tökéletes példa az Oroszlánra a sztárvilágból J.K. Rowling, a Harry Potter könyvsorozat szerzője. Őt a kiadók tucatszor utasították vissza, mégsem adta fel célját, kitartásának köszönhetően végül be is fogadták kéziratát. Azóta a leggazdagabb íróvá vált és övé az egyik legkelendőbb könyvsorozat a világon.

A Skorpió

Az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy mind közül. Ez az intenzív szenvedély pedig egyenesen megállíthatatlanná teszi. Ha egy skorpió egyszer elhatároz valamit, azt tűzön-vízen át keresztülviszi. Kiváló példa rá a sztárvilágból Kris Jenner, a Kardashian-lányok édesanyja, aki milliárdos birodalom és világhír felépítését menedzselte lányai számára.

(a medium.com nyomán)