Katalin hercegné meg akarta leckéztetni Vilmos herceget. Tervét pedig nem bízta a véletlenre: olyan ruhába bújt, amivel félreérthetetlen üzenetet küldött a trónörökösnek.

Nem akármilyen szerelést öltött magára

Katalin hercegné és Vilmos herceg románca nem volt mindig a legfelhőtlenebb: 2007-ben, még mielőtt nagyszabású álomesküvőjük megtörtént volna, a pár egy rövid időre szüneteltette kapcsolatát. Bár mindez csupán rövid fejezetet jelentett, azóta ráadásul gyönyörű családot is alapítottak, az elválás mégis emlékezetes maradt sokak számára. Azért is, mert az akkor még csak polgári nevén Kate Middleton szomorúságát enyhítendő úgy döntött, belép a szinglik bulizós korszakába. De egy pillanatra sem felejtkezett el volt kedveséről, sőt egyik este egy hangsúlyos üzenetet is küldött neki.

Partiarc volt

Mielőtt hivatalosan is csatlakozott a brit királyi családhoz, Katalin valódi partiarc volt. Rendszeresen megfordult London legexkluzívabb klubjaiban. Akkori gardróbja messze eltért a mostani kifinomult és tökéletes megjelenésétől. A huszonéves korában viselt miniszoknyái, valamint csillogó koktélruhái egy bulizós egyetemista életmódját tükrözték. Árulkodó jelei is voltak a hercegné játékos oldalának, amely elnyerte Vilmos herceg szívét.

2007-ben azonban megdöbbentő hír söpört végig a világon: a trónörökös váratlanul szakított párjával, holott már mindenki az esedékes lánykérés időpontját találgatta. Az

„érzelmileg felkavaró, 30 perces beszélgetésük” utáni hónapban Katalin partizással akarta nyugtatni összetört szívét: legalább tízszer fotózták le, ahogy szórakozóhelyekről távozik, Chelsea-i házibulin jelenik meg és hajnalban taxival érkezik haza.

Az egyik felvétel épp azt a pillanatot örökítette meg, amikor a hercegné a Boujis éjszakai klubbot hagyja el: az akkor a 25 éves előkelőség kék színben vibráló, dögös miniruhát viselt térdig érő velúr csizmával. Hullámokban viselte barna haját, hangsúlyozva természetes vonásait.

Igazán vadító megjelenésével Katalin valójában Vilmosnak szeretett volna üzenni: a hercegné célja az volt, egykori kedvese jöjjön rá, milyen sokat veszített azzal, hogy véget vetett a kapcsolatuknak. Mint ismerjük, terve tökéletesen bevált.

Forrás: femina.hu