A királyné állhat az ügy mögött.

A királyné és a sussexi herceg sosem voltak jó viszonyban, mégis az utóbbi pár évben romlott meg igazán a kapcsolatuk. Ennek tudható be, hogy Harrynek már nincs hol álomra hajtani a fejét, amikor visszatér a ködös Albionba.

Kibékíthetetlen ellentét

Ismert, hogy Károly király gyermekei, Vilmos és Harry kezdetben ellenségesen tekintettek édesapjuk második feleségére, Kamillára. A fivérek eleinte le is akarták beszélni a házasságról az akkori walesi herceget, erőfeszítéseik azonban nem jártak sikerrel.

Harry azóta sem normalizálta kapcsolatát Kamillával, rossz viszonyuk pedig az elmúlt néhány esztendőben mélyült el igazán. Miután Sussex hercege nejével, Meghan Markle-lel együtt kivált a királyi családból, több olyan botrányos kezdeményezésbe is belefogott, melynek célja a brit uralkodói família lejáratása volt.

Tartalék című memoárjában Harry édesapja feleségével kapcsolatban is keményen fogalmazott : „gonosznak” és „veszélyesnek” bélyegezte Kamillát, aki ugyan a nyilvánosságban azóta sem reagált a hercegnek, a színfalak mögött mégis régóta készülődött a bosszúra.

Gyűrűzik a bosszú

Kamilla azt sem vehette jó néven, hogy Meghan és Harry egy olyan dokumentumfilm-sorozathoz is a nevét adta, melyben kínos és felháborító állítások hangzottak el a királyi család prominens tagjaival kapcsolatban.

Bár Harry az Egyesült Államokba költözött, idén többször is visszatért hazájába. Ám ha a ködös Albionban jár, többé nincs hol álomra hajtania a fejét. És ezt is Kamillának köszönheti

-emlékeztet rá a Mirror cikke.

Meghan és Kamilla királyné/Vanityfair.com

Sussex hercege ugyanis többé nem térhet vissza korábbi otthonába, Frogmore Cottage-ba, így minden egyes alkalommal hotelben kell megszállnia, ha az Egyesült Királyságban jár. Azt beszélik, furfangos módon Kamilla így állt bosszút mostohafián.

Természetesen magát Károly királyt is felzaklatták fia nyilvános sértései, de úgy hírlik, az idős uralkodó Kamilla cselszövése miatt határozott úgy, hogy megvonja Harrytől a lakhatást.

Tartalék című könyvében Harry nagyjából 60 alkalommal említi meg Kamillát, és sohasem pozitív fényben. Édesapja feleségét tipikus „gonosz mostohaként” festette le a memoárban, aki gőzhengerként gázolt át mindenen és mindenkin, ha épp a nyilvános arculata forgott kockán.

Forrás: femina.hu