Az orosz miniszterelnök állítólagos szeretője, Alina Kabajeva két fiút hozott világra az orosz elnöknek.

Vlagyimir Putyin családi életéről újabb titkok láttak napvilágot. A Dossier Center nonprofit oknyomozó szervezet nyilvánosságra hozott vizsgálata szerint Alina Kabajeva két fiúval ajándékozta meg. A gyerekek neveit is nyilvánosságra hozták.

Vlagyimir Putyin eltitkolt fiairól új információk

Ahogy a Daily Mail számolt be róla, az idősebbik gyermekét Ivannak hívják, már kilencéves, míg a kisebbik, ifjabb Vlagyimir ötesztendős.

A fiúk úgy élnek az elnök palotáiban, mintha hercegek lennének.

Az idősebbik fia, Ivan, a Disney-rajzfilmeket kedveli, és szülei nemtetszése ellenére úgy játszik, mintha ő is ezen mesék szereplője lenne

– idézte a brit lap Dossier Center szavait, utalva arra, hogy Ivan a Disney iránti szeretetével megőrjíti a szüleit.

Kiderült az is, hogy a gyerekek csak késő este találkoznak a szülőkkel. Napközben más felnőttek vigyáznak rájuk.

A fiúknak brit és új-zélandi állampolgárok voltak a nevelőnői, de az oroszországi háború miatt a 71 éves Putyin dél-afrikai állampolgárokat toboroz, hogy angolul tanítsák gyermekeit.

Elszigetelten élnek

A fiúk elzárva töltik mindennapjaikat, idejük nagy részét az elnök rezidenciáin, jachtjain vagy a magángépén töltik. A Szövetségi Védelmi Szolgálat tisztjei őrzik őket, dadák, nevelőnők és hivatásos oktatók vannak mellettük éjjel-nappal.

A testvérek kevés kapcsolatot tartanak a kortársaikkal, ritkán látják a szüleiket, de nagyra értékelik azokat a pillanatokat, amit az apjukkal tölthetnek. Még iskolába sem járnak, helyette magánoktatásban taníttatják őket, akár az utolsó orosz cár gyermekeit. Putyinnak előző házasságából két lánya született, a 39 éves Marija és a 37 éves Katyerina. Még egy másik, eltitkolt lánya is a világra jött 2003-ban, Luiza állítólag a takarítónőjétől született.

Forrás: Femina.hu