A Sztárban Sztár All Stars szombati élő show-jában Tóth Gabi volt az első fellépő, aki Anastacia dalával kezdte meg a műsort.

Gabi örömmel fogadta a TV2 felkérését, mivel a Sztárban Sztár az egyik kedvenc műsora. A műsor korábbi zsűritagjaként jól ismeri már a formátumot, és most újra színpadra lépett, hogy elbűvölje a közönséget.

Előfordulhat, hogy vannak olyanok is, akik csak azért követik a versenyt, hogy kritizálják őt. Ezt a jelenséget a közösségi médiás hozzászólások is tükrözik, Gabi azonban azzal nyugtázza az ügyet, hogy csupán irigyek rá, így nem is foglalkozik ezzel túlzottan.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Sokat készült rá

Az énekesnő rengeteget készült, hogy Anastacia szerepében teljesíthessen, komoly céljai vannak a műsort illetően. Mivel ő kezdte meg a show-t, a nyomás különösen nagy volt rajta, de sikerült ezt előnyére fordítania.

Gabi energikus indítója valóban meggyőző volt, és az előadás során jól utánozta az igazi Anastaciát.

Kapcsolódó: Peter Srámek elmondta az őszinte véleményét Tóth Gabiról: Nem finomkodott

Ezt a műsort neki találták ki

„Gabi ezt a műsort neked találták ki, te magánéletben néztél ki, mint Pink, néztél ki, mint Axel Rose, most éppen úgy nézel ki, mint egy aluljárós pánsípos zenész, de imádom. És azért vagy csodálatos, mert elindítani egy műsort szerintem a legnehezebb” – mondta Liptai Claudia.

„Bedurrantottad a Sztárban Sztár All Stars-t” – mondta Lékai-Kiss Ramóna.

„Nagyon érdekes, hogy te kezdted ezt a műsort, ez arról szól, hogy az emberek megpróbálnak másokat utánozni és én azt láttam, hogy végre szabad lehettél erre a három percre, mégre nem kellett a Tóth Gabinak lenni” – mondta Stohl András.

Itt tudod megnézni a produkciót:

Forrás: twice.hu