Harry herceg egy díjátadóra utazik Nagy-Britanniába, ám ezúttal felesége nélkül érkezik.

Harry herceg szeptember végén újra Nagy-Britanniába utazik, hogy részt vegyen egy jótékonysági eseményen Londonban. A hírek szerint a sussexi herceg a WellChild-díjátadón lesz jelen, amelynek már 16 éve patrónusa. Ez az egyik azon ritka brit szervezetek közül, amelyekhez Harry hű maradt, miután jelentős feszültségeket okozva döntött úgy, hogy kilép a királyi család kötelezettségeiből és feleségével az Egyesült Államokba költözött.

Kapcsolódó: Most derült ki Katalin hercegnéről: Nem tudták tovább titkolni Vilmossal

Meghan soha nem szeretne már visszatérni

Harry herceg és Meghan Markle legutóbb augusztusban utaztak együtt Kolumbiába, de a hírek szerint ezúttal Meghan nem kíséri férjét Angliába. Egyes források szerint Meghan kijelentette, hogy soha többé nem tér vissza az Egyesült Királyságba, és legutóbb, amikor Nagy-Britanniában járt, úgy döntött, hogy a repülőtérről sem lép ki.

Kapcsolódó: Kész, vége: Katalin hercegnő nem hajlandó közösködni egy családi nyaraláson Harry-ékkel

A WellChild-díjátadó Harry herceg számára fontos esemény, mivel ez az alkalom a súlyosan beteg gyermekek, családjaik és gondozóik előtt tiszteleg. A jótékonysági esemény évek óta kiemelt szerepet játszik a herceg életében, aki ezúttal is személyesen találkozik minden díjazottal és családjukkal a rendezvény előtt. Harry herceg azután tér vissza Nagy-Britanniába, hogy nemrégiben a brit királyi család hivatalos közösségi oldalán születésnapi üdvözletet kapott 40. születésnapja alkalmából. A családi jókívánság mellett Vilmos herceg és Katalin hercegné is külön gratuláltak Harrynek, ami sokak szerint újabb lépés lehet a családi viszályok elsimítása felé.

Forrás: marieclaire.hu