A bennfentes forrás szerint a sussexiek nem kaptak meghívást.

Vilmos herceg és felesége augusztusban csatlakozik a királyi család többi tagjához az éves nyári vakációra Balmoralba

– írja a Life.hu.

Családi nyaralásra megy a királyi család

Katalin hercegné várhatóan csatlakozik Vilmos herceghez és három gyerekükhöz – a 10 éves György herceghez, a 9 éves Sarolta hercegnőhöz és a 6 éves Lajos herceghez – a királyi család augusztusi nyári vakációján Balmoralban – tudta meg az Express – tájékoztat a Life.hu.

Egy jól informált forrás szerint augusztus 4-től a királyi család tagjai szabadságra mennek, ezt az időt pedig II. Erzsébet királynő kedvenc helyén, Balmoralban szeretnék tölteni. A forrás hozzátette, a család néhány tagja augusztus 12-én valószínűleg részt vesz egy titokzatos forgatáson.

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Visszafogott közös vakáció lesz

„Idén ez egy meglehetősen visszafogott nyaralás lesz, mindenki ott lesz, a családtagok találkozhatnak egymással, pihennek és kikapcsolódnak”

– árulta el a bennfentes. A nyaraláson ott lesz Anna hercegnő és a férje, Mike és Zara Tindall és gyermekeik. András herceg és lányai is meghívást kaptak a összejövetelekre, de úgy tudni, hogy nem a Balmoral birtokon fognak megszállni.

Kapcsolódó: Minden hiába, most már nincs visszaút: Súlyos döntést hozott Katalin hercegné

Harry-ék hoppon maradhattak

Az informátor szerint a sussexiek nem kaptak meghívást, Károly király végképp nem szeretné, hogy bármi vagy bárki megzavarja a nyugalmukat. Katalin hercegné még kezelés alatt áll, és a 75 éves Károly királyból is nagyon sokat kivett a rákbetegsége.

Harry és Meghan így nem csatlakozik a királyi család többi tagjához augusztusban. A király azt szeretné, ha ez egy boldog családi esemény lenne, amely alatt egy bő hetet töltenek együtt, ahol megvitathatják a jövőre vonatkozó terveiket és lazíthatnak egy kicsit. A sussexiek bár nem vesznek részt a találkozón, de egy későbbi időpontban csatlakozhatnak kizárólag a királyhoz, amikor a királyné, illetve a királyi család többi tagja már távozott.

A forrás hozzátette: annak ellenére, hogy most nem hívták meg Meghan és Harryt, Károly szeretne jobb kapcsolatot kialakítani unokáival, az ötéves Archie herceggel és a hároméves Lilibet hercegnővel pedig szeretne minőségi időt tölteni velük.

Forrás: Magyarhirlap.hu