A hercegné és az uralkodó sem adja fel.

A rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné szívhez szóló, személyes hangvételű levelet írt egy édesanyának, akinek lánya cöliákiában szenved. A betegség lisztérzékenységet jelent, amely egy autoimmun betegség, és az egész szervezet működésére hatással van. Kiváltója nem maga a liszt, hanem a kalászos gabonafélékben megtalálható glutén egyik fehérjecsoportja, a gliadin. Katalin édesanyaként írt egy levelet a küszködő kislánynak és édesanyjának, hisz tudja milyen nehéz egy küzdelmet látni és végigélni.

Kapcsolódó: Harry herceg besokkalt: Segítséget kért régi barátaitól, hogy visszatérhessen egykori családjához

Levelet írt Katalinnal a kétségbeesett anyuka

Kirsty Kerr levélben írt a hercegnének lánya, Isla problémájáról. Mint kifejtette, a kislány gyakran másnak érzi magát, mint a barátai, mivel szigorú diétát kell követnie, és nincs annyi energiája, mint a többieknek – tudta meg a Mirror.

A maga kis ötéves módján kezdett küszködni

– közölte az anyuka, aki attól fél, Isla szorongóvá fog válni. Katalin válaszként kitartást kívánt a családnak, és hozzátette, az édesanya hozzáállása igazán dicséretes.

Sajnálattal értesültem a lánya által átélt nehézségekről, de öröm volt értesülni Isla fejlődéséről

– írta levelében Katalin, méltatva, hogy az anyuka felismerte lánya mentális egészségének fontosságát, és mindent megtesz annak megőrzése érdekében.

A bennfentesek szerint Katalin azt követően írta a levelet, hogy kijelentette, „sokkal erősebbnek érzi magát”. A hercegné márciusban közölte a nyilvánossággal, hogy rákot találtak nála, azóta megelőző kemoterápiás kezelés alatt áll. Mint nemrég kiderült, III. Károly király rákkezelése is folyamatban van, Kamilla nyilatkozott az uralkodó állapotáról.

Forrás:borsonline.hu

  • Kiemelt kép: velvet.com