Kamilla királyné a nyári szünet utáni első hivatalos megjelenésén friss hírekkel számolt be Károly király egészségi állapotáról. A királynő Bath-ban tett látogatásán osztotta meg a jó hírt.

Kapcsolódó: Meghan hercegnét szörnyetegként jellemezték a volt alkalmazottai: Dagad a botrány Harry felesége körül

A királynő Bath-ban, a Dyson Cancer Centre megnyitóján vett részt, ahol közölte, a király jól reagál a kezelésre. Ez a bejelentés nemcsak az uralkodó állapotáról, hanem arról is szól, hogy a királyi család továbbra is helytáll, még ezen nehézségek közepette is.

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Reménykeltő helyzet

minek örülniKamilla királyné az egészségügyi központban beszélt férje állapotáról. A Macmillan Partnerség munkatársával, Suzy Moonnal folytatott beszélgetése közben a királyné egy rövid mondatban összefoglalta a helyzetet:

„Nagyon jól van.”

Ez a néhány szó reményt és megnyugvást hoz azoknak, akik Károly király egészségi állapotáért aggódnak.

Emelt fővel

Károly király február óta tartó kezelései folyamán a királyi család továbbra is kitartóan teljesíti hivatalos kötelezettségeit. Kamilla királyné látogatása a Dyson Cancer Centre-ben jól mutatja, hogy a királyi pár másokat is inspirál és támogat amellett, hogy emelt fővel viseli saját betegségét.

Kapcsolódó: Harry herceg besokkalt: Segítséget kért régi barátaitól, hogy visszatérhessen egykori családjához

Életmentő központ

Az új Dyson Cancer Centre fontos mérföldkő a rák elleni küzdelemben. A központ egyesíti a RUH rákkutató szolgáltatásainak nagy részét , beleértve a kutatási központot, a kemoterápiás és sugárterápiás szolgáltatásokat, valamint egy 22 ágyas fekvőbeteg osztályt. Az 50 millió font értékű projekt befejeztével a központ áprilisban kezdte meg a betegek kezelését, és azóta is számos beteg számára nyújt életmentő ellátást.

Miközben Károly király és Katalin hercegné a saját egészségügyi küzdelmeikkel szembesül, Kamilla királyné szilárd támasz a bajban: teljes támogatását élvezheti a férje és családja
Forrás: glamour.hu