Elragadtatta magát.

Bár Meghan Markle hivatalosan már nem számít a királyi család tagjának, miután Harryvel együtt otthagyták a királyi famíliát és az Egyesült Államokba költöztek. Ám most mégis olyat tett, amivel minden bizonnyal magára haragította a palotát.

Kapcsolódó: Katalin hercegné bepipult: Eltilthatta Vilmos herceget állítólagos szeretőjétől

Elképesztő ruhában szegte meg a protokollt

Meghan Markle mindig is híres volt stílusáról és divatérzékéről: a sussexi hercegné Katalinhoz hasonlóan hatalmas gardróbbal rendelkezik, ahol a legdrágább tervezői ruhák lógnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily) által megosztott bejegyzés

Ám mióta Meghan Amerikába költözött Harryvel, csak ritkán láthatjuk őt olyan elegáns öltözékben és meseszép estélyikben, mint korábban, amikor az Egyesült Királyságban hivatalos rendezvényen jelent meg, királyi kötelezettségeinek eleget téve.

Kapcsolódó: Meghan már akkor elképesztő dolgokat mondott Katalinról, amikor még nem is ismerte: ez volt a véleménye

Sokat változott azóta a hercegné ízlése ruhák terén, ám Markle még mindig nagy rajongója a méregdrága daraboknak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a minap egy több mint 1 millió forintos ruhát öltött magára egy Los Angeles-i gyermekkórház meglátogatása alkalmából. Az eseményen a hercegné egy szigorú királyi protokollt is megszegett.

Súlyos hibát vétett

Meghan Markle meglepetésszerű látogatást tett nemrégiben a Los Angeles-i Gyermekkórházban (CHLA) egy kampány részeként, a helyszínen pedig a hercegné boldogan pózolt a kameráknak, miközben a gyerekekkel fotózkodott.

Kapcsolódó: Elképesztő: Harry herceg és Meghan bocsánatkérést vár III. Károlyéktól

A hercegné az eseményen egy virágmintás, áttetsző ujjú Oscar De La Renta ruhakölteményt viselt. A ruhát láthattunk már korábban a hercegnén, azonban sokan még most is kiakadtak azon, hogy a különleges darab több mint 1 millió forintba kerül átszámítva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily) által megosztott bejegyzés

Ám nem ez a legnagyobb probléma. Harry neje most a palotát is magára haragította a sztárokat imitáló viselkedése miatt.

Tilos autogramot adnia a királyi családnak

Meghan a kórházban meséket olvasott fel a gyerekeknek, akikkel fotózkodott is, majd a képeket saját maga dedikálta. Ezt viszont nem lett volna szabad neki, ugyanis a királyi család tagjai nem adhatnak autogramot senkinek. Az biztos, hogy III. Károlyék nem lehettek túl boldogok, amikor ezt megtudták.

Forrás: femcafe.hu