Ezt nehéz kimagyarázni.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a közösségi médiában a királyi család kedvenc párjának,- Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek-, kapcsolatáról, illetve Katalin hollétéről mostanában számos szóbeszéd kapott szárnyra, amelyek igen kényelmetlenül érinthetik őket.

Mint ismert, Katalin hercegné tavaly decemberben hasi műtéten esett át, ami után pihenő idejét tölti, a palota közlése szerint a nyilvánosságban pedig húsvét után lesz ismét látható.

A trónörökös felesége egyik egykori barátnőjével folytathat viszonyt

Ugyan már évek óta Harry herceg, vagy épp annak nagybátyja, András herceg a soros a brit királyi család fekete báránya posztért, az elmúlt hónapokban a brit sajtóban megjelent hírek különösen rossz fényben tüntették fel a trónörököst, Vilmos herceget is.

Már 2018 végén rebesgették, hogy a királyi sarjnak viszonya lehetett a királyi család egyik márkinőjével, neje egyik barátnőjével, Rose Hanburyvel, azonban az ezzel kapcsolatos híresztelések akkoriban alábbhagytak.

A közösségi médiában – köztük a TikTokon – ugyanakkor a napokban nem egy olyan tartalomba lehetett belefutni, amelyekben azt állították, Katalin hercegné eltűnésének köze lehet ahhoz, hogy Vilmos herceg és Rose Hanbury között ismét felmelegedett a viszony.

Olyan pletykák is szárnyra keltek miszerint, Katalin szégyenében nem mutatkozik a világ előtt, illetve, az állítólagos szerető, Rose időközben terhes lett, és a gyermeke apja maga Vilmos herceg.

Ezt a palota nem erősítette meg, azonban a hosszú évek óta létező találgatások lehet nem a semmiből tűntek fel.

A 2018-ban kezdődő pletykák kezdetéig állítólag Rose és Katalin nagyon jó viszonyt ápolt, majd ekkor megorrolt Hanburyre, és azt követelte, tiltsák ki őt a királyi család minden rendezvényéről, amelyen ő is részt vesz.

Kapcsolódó: Viszonya van Vilmos hercegnek? Kitálalt a bennfentes a királyi házaspárról

Vilmos hercegnek piszkos múltja van?

Rose Hanbury még 2009-ben ment feleségül Cholmondeley 7. márkijához, David Rocksavage majd tíz év házasság és három gyermek után 2019-ben bejelentették, hogy elváltak útjaik.

Ebben az időben kapták egyébként először együtt lencsevégre Vilmos herceget és Hanburyt. Már akkor azt pletykálták, hogy a trónörökös hűtlen volt nejéhez, A brit sajtó szerint a kettejükről készült képek miatt vitáktól volt hangos a palota, míg végül a hercegné arra kérte férjét, hogy ne barátkozzon vele többet.

A helyzetet bonyolítja, hogy Hanbury eredetileg Katalin hercegné barátnője volt – kérdéses, hogy még mindig az-e. Bár a The Sun korábban megírta, hogy riválisként tekintettek egymásra, csúnyán összevesztek. Vilmos herceg ki akarta békíteni őket, mivel sok közös barátjuk van. Diana hercegné egykori barátja, Richard Kay ezután azt állította, úgy értesült, ezek csak álhírek.

Vilmos herceg, Katalin hercegné és Rose Hanbury/Vanity Fair

Azt is megerősíthetem, hogy mindkét fél jogi lépéseket fontolgatott az ügyben, azonban mivel senki nem tudott bizonyítékot felmutatni az állítólagos vita tárgyáról, úgy döntöttek, inkább figyelmen kívül hagyják

– mondta még akkor Kay.

Kapcsolódó: Erre nem számítottunk: Kamilla királyné nyilvánosan üzent Katalin hercegnének a megcsalással kapcsolatos pletykák miatt

Valentin-napon Rose-al kapták lencsevégre Vilmost

A trónörökös és Hanbury viszonyára vonatkozó találgatások alapjául szolgált az is, hogy a hírek szerint a királyi sarj és Katalin hercegné házassága olyannyira válságba került akkoriban, hogy a herceg úgy döntött, felesége helyett inkább a brit sajtó által csak szeretőként emlegetett Hanburyvel tölti a Valentin-napot.

Kapcsolódó: Megszólalt Vilmos állítólagos szeretője: Rose Hanbury végre kitálalt az igazságról

Ezen állítások pedig akár igazak is lehetnek, mivel egy londoni olasz étteremben látták őket vacsorázni, és az étterem pincére szerint Vilmos herceg egy gyöngyökből álló nyakláncot adott ajándékba Hanburynek.

A 2019-es botrány óta pedig Katalin és Rose barátsága megromlott, bár igaz, hogy még hivatalos eseményeken feltűnik a titokzatos márkiné.

Nehéz eldönteni, hogy mi az igazság

Tekintve, hogy a királyi családról van szó, amelynek dolgozó tagjai nemigen adhatnak interjút – bár Harry herceg netflixes sorozata szerint a palotabeli forrásokra hivatkozva megírt cikkek pont, hogy a palota álláspontját tükrözik –, az efféle pletykákat szinte soha nem cáfolja meg senki.

A família tagjait ugyanis már gyerekkoruktól kezdve arra nevelik, ahogy a családba beházasodó feleket is, hogy hagyják figyelmen kívül az őket ért támadásokat, ezzel a négy fal közé szorítva magánéleti problémáikat.

Forrás: index.hu